Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Delta Light komt met decoratieve armaturen

De Cuppa-lichtarmatuur van Delta Light is de belichaming van 'elegantie en persoonlijkheid'. Een design dat door z’n vele combinatiemogelijkheden toegankelijk is, want hoe minimalistisch ook, je kunt er gul mee omspringen. Cuppa treedt op als conversation piece in een interieur.



Elegantie
Cuppa past binnen Delta Lights Elegance-thema: een decoratieve clan lichtarmaturen die de vertaling van elegantie zijn, uitgepuurd tot in de details. Cuppa bestaat uit een pendel die aan een magnetisch profiel wordt bevestigd. Onderaan vormt een LED-module in zwart of wit met een gouden randje de drager van de armatuur, waarop vier verschillende lampenkapmodellen – in zwart, wit of goud – kunnen steunen. Drie kegelvormige ‘Cuppa Shade’ en één schijfmodel ‘Cuppa Disk’ maken dit design speels.

persoonlijkheid
Hoe strak het ontwerp van iedere lampenkap ook is, Cuppa blijft toegankelijk aangezien je de vier modellen ofwel apart of gecombineerd met elkaar kan inzetten als totale lichtarmatuur. Er zijn veel mogelijkheden, van puur en sereen tot uitgesproken en speels. 

Meer informatie:
Delta Light
www.deltalight.com

Publicatiedatum: