Dit zijn de populairste interieurontwerpers op Instagram

Soms is het vinden van de juiste inspiratie het moeilijkste onderdeel van het ontwerpen van je woonruimte. Deze 'interieursterren' (voornamelijk) uit Amerika zijn de populairste binnenhuisarchitecten van Instragram meldt online blad Stuff.

Studio McGee
Met maar liefst 3,3 miljoen volgers is Studio McGee de kampioen van interieurdecoratie op Instagram. Ze hebben ook hun eigen tv-programma.

Dream Home Makeover is waar "dromen uitkomen voor echte gezinnen die op zoek zijn naar het perfecte huis op maat van hun eigen unieke stijl, dankzij Shea en Syd McGee van Studio McGee", aldus Netflix. Fans kunnen inloggen op het streamingplatform om de laatste twee seizoenen van de serie te binge.

Kelly Wearstler
Kelly Wearstler heeft bijna twee miljoen volgers op Instagram, waar de interieurontwerper haar nieuwste projecten laat zien - waarvan er vele hun weg hebben gevonden naar zware designmagazines zoals InStyle en Vogue Living. Als het op design aankomt, draait het bij Wearstler om verhalen vertellen.

"Kelly Wearstler's ontwerp wordt gedreven door een diepe passie om een ​​uniek verhaal en een formidabel standpunt te verwoorden", aldus de website van de ontwerper. "Van interieurontwerp en architectuur tot creatieve richting en merkidentiteit, Kelly Wearstler bouwt een unieke, gesynchroniseerde ervaring gebouwd op een alchemie van design."

Amber Lewis
Als het gaat om het leren over het beste op het gebied van interieurontwerp, is het moeilijk om Amber Lewis en haar Instagram-account, die 1,6 miljoen volgers heeft, te verslaan.

Auteur van Made For Living: Collected Interiors for All Sort Of Styles, Lewis heeft letterlijk het boek over decoreren geschreven.

"Of je nu je eerste huis inricht of je ruimte opfrist, Amber Lewis leert je hoe je de dingen die je bezit in lagen kunt leggen voor een samenhangend, prachtig ontworpen huis", aldus haar website. "Met tips voor het opfrissen van een kamer met nieuwe verf [inclusief het vinden van het perfecte wit], het mixen van textiel en kussens en het mengen van neutrale kleuren, zal Amber's prachtige Californische cool je helpen je huis te transformeren in een elegant en tijdloos huis - een look die je voor de lange termijn willen behouden.”

Emily Henderson
HGTV-ster Emily Henderson komt uit Portland, waar ze haar creatieve talent voor design en esthetiek ontwikkelde.

Nu brengt de bestsellerauteur van The New York Times haar dagen door als rockster-stylist met bijna een miljoen volgers op Instagram.

Jonathan Adler
Van een passie voor aardewerk tot moderne decortrends, Jonathan Adler kan het allemaal.

De inwoner van New Jersey runt een designbedrijf vanuit Soho, New York, waar hij wereldwijde winkellocaties beheert die zijn gelijknamige merk woninginrichting verkopen.

Het Instagram-account van Adler heeft 872.000 volgers.

Bron: Stuff.co


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven