'Pas jij in profiel van wel ondernemend, maar liever geen winkel?'

Carin Frijters en Heinz Ros geven op InCoDa lezing over de 'mobiele winkel' van Decorette

De wereld is aan het veranderen en Decorette beweegt hierin mee. Consumenten hebben weinig tijd maar willen tegelijkertijd graag ontzorgd worden. Decorette heeft hier de oplossing voor, met een mobiele ‘winkel’. Zo is het aan de klant om te kiezen, voor persoonlijk advies aan huis of in één van de 50 winkels verspreid over het land. In beide gevallen staat altijd de persoonlijke maatwerk service, die de Decorette klant kan verwachten, voorop.

Dus, ben jij die interieurprofessional die toe is aan een nieuwe stap of heb je ‘gouden handen’ en passie voor interieur en design? Krijg je energie van het contact met mensen en zit het ondernemen in jouw genen? Kom dan luisteren op maandag 12 september tussen 10.30 en 11.00 uur in het Incoda Inspiratie café in Gorinchem naar Carin Frijters en Heinz Ros. Zij vertellen alles over wat Decorette jou te bieden heeft met deze nieuwe formule service.

Ben je niet in de gelegenheid om op het genoemde tijdstip aan te schuiven, breng dan een bezoek aan onze Decorette stand 510. Ook daar kun je worden bijgepraat over deze interessante mogelijkheid.

Over Heinz Ros
Heinz Ros is acquisitiemanager bij Decorette. Van september 2007 tot 1 januari 2021 was hij zelf Decorette ondernemer en weet als geen ander hoe de Franchiseformule Decorette zich een prominente plek heeft verworven binnen de Retail Wonen. Met zijn bedrijf Ros Retail Management Consultancy ondersteunt hij jonge ondernemers in het ondernemen. Zijn kennis van de Wonen branche, Retail en bedrijfsvoering zijn daarbij een welkome aanvulling. Hij kijkt er naar uit om jouw persoonlijk te ontmoeten op Incoda en uitleg te geven over de meerwaarde van Decorette en de mogelijkheden voor jou persoonlijk.

Over Carin Frijters
Carin Frijters is projectmanager New Business bij Decorette. Voorzitter van BNS Crisp, het stylistennetwerk in Nederland met ruim 350 aangesloten interieurstylisten. Ze gelooft als geen ander in het belang van een persoonlijke touch in het interieur. Carin heeft een lange historie als coach, is met haar bedrijf RetailTheater regisseur van winkelbeleving en is auteur van drie retailboeken. Ook zij kijkt er naar uit om jou tijdens de Incoda beurs persoonlijk te ontmoeten en te mogen begeleiden naar het volgende niveau.

Over Decorette
Met een bestaansrecht van 50 jaar en bijna 50 winkels is Decorette de bekendste woninginrichter binnen de branche. In de winkels is een breed assortiment aan vloeren, behang, (elektrische) raamdecoratie, verf en vloerkleden te vinden. In 2022 lanceerde de formule een geheel nieuw winkelconcept in Maassluis en Nieuw-Vennep. Een woonatelier met meer ruimte voor inspiratiekamers en professionele werkstations. Daarnaast ook een geheel nieuw label onder de noemer ‘Mooier groen’. Het Decorette label dat inspireert om eenvoudig te kiezen voor een groener en duurzamer alternatief. Sfeer en gemak zijn kernbegrippen in de Decorette-filosofie, dit wordt ondersteund door de eigen montage- en stoffeerdienst van de ondernemers. Decorette ondernemers onderscheiden zich door hun kennis, service en vakmanschap en adviseren consumenten met een persoonlijk interieuradvies op maat. En daar komt zeer binnenkort de ‘thuis maatwerk service’ bij. Decorette geeft adviseren op deze manier een geheel nieuwe betekenis.

Meer informatie:
Decorette
Koninginneweg 1
3871 JZ Hoevelaken
06 22991709
c.frijters@ek-retail.com  
www.decorette.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven