Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Interieurontwerpster Laura Hindriks deelt 'meest enge en persoonlijke ooit met buitenwereld'

"Het meest serieuze portret wat je ooit van mij gezien hebt", schrijft Laura Hindriks, interieurontwerper voor exclusieve en karakteristieke panden, huizenflipper en mentor voor interieurprofessionals. "En met reden", gaat ze verder. "Vandaag (dinsdag 16 augustus, red.) verscheen in AndC Media - het magazine van Chantal Janzen, op de mat met een publicatie over mijn verhaal. De reden waarom ik ben wie ik ben. Een deel van mijn verhaal, wat mij heeft gevormd. Waar mijn daadkracht en vuur vandaan komt.

Het meest enge en persoonlijke wat ik ooit gedeeld heb met de buitenwereld voor zo’n groot publiek", stelt ze vast.


Na haar afstuderen in 2015 startte Laura als zelfstandig interieurontwerper en al snel kon zij fulltime ondernemen "dankzij mooie opdrachtgevers".

Ik kreeg zelfs na het interview koud watervrees. Moet ik dit wel willen delen? Ik las het interview terug en vond het erg confronterend om te lezen. Zo zwart wit op papier is hard. Heb ik het goed onthouden? Hoe zat het nu precies? Ik deed onderzoek, haalde verdrietige dingen naar boven om details weer scherp te krijgen. Ik voerde een lang en uitgebreid gesprek met journalist Steffi, na al eerder een interview met Harmke Zonnebeld voor EO en @wendyonlinenl. Voor mij een laatste stappen om dit stuk van mijn leven voorgoed af te sluiten.

Lees hier haar hele verhaal.

Publicatiedatum: