Leverancier van zorgbedden ziet omzet met liefst 40% stijgen

Frisse wind Tecfor Care Nederland extra luister bijgezet met ingebruikname nieuw pand

Tecfor Care bekt beter dan Tekvor Care. In mum van tijd - in het voorjaar is de naamswijziging doorgevoerd - zijn de relaties van de leverancier van hoogwaardige zorgbedden gewend aan de nieuwe bedrijfsnaam. Maar Tecfor Care Nederland BV zet alweer een volgende stap. Terwijl half Nederland zomer vierde verhuisde het bedrijf van Duiven naar Didam naar een pand dat zeker drie keer zo groot is. "Hier gaan we een enorme voorraad aanleggen, want we staan erom bekend dat we snel kunnen leveren. Dat willen we graag zo houden, zeker nu onze omzet vorig jaar met liefst 40% toenam. En ook nu hebben we het heel druk. Daar zijn we uiteraard ontzettend blij mee", zegt bedrijfsleider Tsjeard Blom, die tussen de bedrijven door even de tijd neemt om Wonen360 te woord te staan.


Het team van Tecfor Care met v.l.n.r. Eric-Jan Kuen (verkoop buitendienst), bedrijfsleider Tsjeard Blom, binnendienstmedewerkster Kelsey Meupelenberg en logistiek medewerker Ruud Hendricken.

Tekvor Care werd jaren geleden opgericht door de ondernemers Dirk Vorwerk en Yeshi Tekabe. Hun initialen werden tot de reeds bekende bedrijfsnaam samengevoegd. "Nadat het tweetal vorig jaar mei hun onderneming verkochten, was dat een mooi moment om Tekvor Care in Tecfor Care om te zetten, dat staat voor technology for care. Die naam sluit beter aan bij wat we doen. Gelijktijdig hebben we de hele lay out gewijzigd en opgefrist. Met deze nieuwe uitstraling zijn we klaar voor de toekomst", aldus Tsjeard. "Die past ook in onze strategie; we willen steeds moderner en toegankelijker worden", voegt hij er nog aan toe.


Het nieuwe pand dat in Didam is betrokken.

Door een continue groei en met name de toevoeging van de Elba-collectie, snakte Tecfor Care naar meer ruimte. "Ik was al voorzichtig aan het uitkijken naar een ander pand toen opeens Didam op ons pad kwam. Een kans die we niet moesten laten schieten, omdat we hier tot drie keer zoveel ruimte hebben. Dat is door onze snelle omzetgroei ook nodig, omdat we voorraadhoudend zijn en snel willen blijven leveren. We krijgen steeds meer klanten. Steeds meer dealers doen zaken met ons. Op onze nieuwe locatie is niet alleen de werkruimte 2,5x zo groot, daarnaast kunnen we er ook kantoor houden en binnenkort een showroom openen.
Onze doelgroep zijn niet de jongste mensen. Vandaar dat we Nederland in drieën hebben verdeeld: midden, west en oost. In Oost-Nederland zitten we zelf, in West-Nederland hebben we een partner bereid gevonden die onze collectie volledige zorgbedden presenteert en aanbiedt. Daarnaast hebben we voor het midden met andere exposanten ook nog een showroom in De Woonindustrie."


Collectie Elba Fiorè.

Interessant bed

In het genoemde inkoopcentrum in Nieuwegein vinden half september de VAKdagen plaats. "Of we daar met iets nieuws komen? We hebben model Fiorè, dat we vorig jaar hebben gepresenteerd. Het duurt altijd een tijdje voordat zo'n nieuw bed gaat lopen, maar inmiddels hebben we de eerste tien modellen geplaatst in verschillende showrooms. Niettemin gaan we alles op alles zetten om in Nieuwegein ons hooglaagsysteem te combineren met een boxspring. Prijstechnisch wordt dat een bijzonder interessant bed", voorspelt Tsjeard. "Hopelijk halen we de VAKdagen, zodat we daar ons prototype kunnen showen en bezoekers er alvast hun mening over kunnen geven. We zijn nu al benieuwd naar de reacties, want er kan nog volop gesleuteld worden aan het concept. Het is echt een try-out", zegt hij tot besluit.

Meer informatie:
Tecfor Care Nederland
Majoraan 9 A
6942 SB Didam
Eric-Jan Kuen: 06 481 964 98
Tsjeard Blom: 06 199 998 95
verkoop@tecfor-care.com 
www.tekvorcare.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven