Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Door Mentsen voor Zilio A&C

Nieuwe interpretatie van de klassieke safaristoel

Een nieuwe look voor de klassieke safaristoel, tussen natuurlijke materialen en warme kleuren. Zilio A&C presenteert de nieuwe Bacchette vouwstoel, ontworpen door Mentsen, een in Londen gevestigde Japanse studio die ook de art direction van het merk verzorgt.



Het creatieve duo Mentsen werd getroffen door de suggestieve aantrekkingskracht van de klassieke safari klapstoel, een archetype van de 20e eeuw met echo's van elegante sferen en lange zomeravonden in de buitenlucht. Bacchette blijft deze emoties uitdragen, gezien door een hedendaagse lens.

Het karakter van het stuk wordt benadrukt door de twee beukenhouten stangen die de rugleuning ondersteunen en als armleuningen fungeren, bijna zwevend op het dunne, nauwelijks waarneembare metalen frame.

De informele versie van Bacchette met zijn henneprug en -zitting is bedoeld om te worden ervaren op een veranda, veranda of serre, waar intieme en ontspannen gesprekshoeken hun natuurlijke thuis vinden. De rijkere lederen versie is ideaal voor binnenshuis, van de woonkamer tot de studeerkamer. Warme kleuren kenmerken het gepoedercoate stalen frame in koperrood of zwart-geaderd bruin.

Bron: archiproducts.com

Publicatiedatum: