''Marmer nauwelijks te onderscheiden van oorspronkelijke steen''

DecorArt is nieuwe serie afwerkingen die gebruik maakt van digitale druktechnologie

De kostbare aderen van marmer kleden de Scarabeo keramische wastafels aan: DecorArt is een nieuwe serie afwerkingen die gebruik maakt van digitale druktechnologie.
Zwart marmer, wit marmer en travertin marmer, met hun klassieke en verfijnde nuances, zijn de nieuwe decoraties die keramiek transformeren in een materiaal van hoge esthetische waarde, dat nauwelijks te onderscheiden is van de oorspronkelijke steen.Dit wordt mogelijk gemaakt door de decaleertechniek, waarbij de dragers die op keramiek kunnen worden aangebracht en met chemische stoffen zijn behandeld, met een tweede bakproces bij een temperatuur tussen 800° en 1100° worden versmolten, waardoor het materiaal met het keramische glazuur versmelt en er een integrerend deel van wordt.

Door een dergelijk proces is de versiering bestand tegen water en stress met dezelfde mechanische weerstand als traditioneel keramisch email. Het is een betrouwbare behandeling die haar kenmerken in de loop der tijd behoudt.

Vier Scarabeo collecties zijn verrijkt met de nieuwe DecorArt patronen: de Teorema 2.0 collectie met essentieel design en dunne randen; de brede familie van Glam wastafels met zachte en elegante lijnen; de hele Moon serie, die zich onderscheidt door de breedte van de kom en de lichtheid van de randen; en de Diva badkamermeubel collectie die, naast dat het ontworpen is om de Moon wastafels te herbergen, ook voorzien is van de met marmer afgewerkte planken.

Bron: archiproducts.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven