Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kranen lijken op geometrische figuur van prisma

De Fractal kranen van CRISTINA Rubinetterie is de nieuwe serie van Soo K. Chan. Voorgesteld in talrijke afwerkingen en voorzien van technologische en functionele pluspunten, zijn ze geïnspireerd door de geometrische figuur van het prisma.



Het lichaam van de kraan wordt in feite gekenmerkt door verschillende stroken die de vlakken vormen, begrensd door parallelle lijnen die de randen vormen. Dit formele kenmerk komt terug in alle modellen van de collectie, verkrijgbaar in countertop, wandgemonteerde, bad en douche versies.

De Fractal kranen zijn waardevol en gegeerd zowel voor zijn mechanisch vakmanschap - de grootste moeilijkheid ligt in het altijd even groot en strikt geometrisch houden van de stralen van het oppervlak - als voor het aanzienlijke vakmanschap dat vereist is in de fasen van het gladmaken, polijsten en borstelen.

Bron: archiproducts.com

Publicatiedatum: