Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Designretailer start expositie Verner Panton

Designretailer en webshop MisterDesign presenteert als enige retailer in Nederland de exclusieve Panton Chair Duo. Van deze stoel zijn slechts 999 genummerde modellen gemaakt. Ter gelegenheid van deze introductie zet MisterDesign de ontwerper ervan in de schijnwerpers in de vorm van een expositie genaamd ‘Icons by MisterDesign: Verner Panton’ waar meer dan dertig unieke designs van Panton getoond worden. Dat meldt het bedrijf in een persbericht.



Expositie Verner Panton
Van 16 augustus tot en met 30 september is de expositie ‘Icons by MisterDesign: Verner Panton’ te zien in de winkel aan de Vughterstraat 278 in ’s-Hertogenbosch. Bij deze expositie zijn meer dan 30 designs van Verner Panton te zien. Door middel van de tentoongestelde collectie wordt de bezoeker op een toegankelijke en educatieve manier meegenomen door het leven van wereldberoemd en kleurrijk ontwerper Verner Panton. De tijdlijn van designs start in 1951 en eindigt in 1993 met een van de laatste ontwerpen van de hand van Panton. Bezoekers kunnen de expositie geheel vrijblijvend komen bekijken in de showroom van MisterDesign.

Hier zijn verder actuele ontwerpen te zien die nog in productie zijn bij Vitra, Verpan, Montana, &Tradition en Louis Poulsen. MisterDesign heeft een unieke aanvulling gedaan door zeldzame modellen toe te voegen die afkomstig zijn uit de collecties van verkopers Vintagonist, Lapereaux en Swedish-Vintage. Veel van de modellen in deze presentatie zijn opgenomen in collecties van musea als het MoMa, het International Design Museum München en het Vitra Design Museum.

Limited editie Panton Chair Duo
Exclusief in Nederland bij MisterDesign is de gelimiteerde Panton Chair Duo verkrijgbaar. Slechts 999 stuks worden geproduceerd met allemaal een eigen serie-nummer en ‘limited-edition’-label. De stoel is beschikbaar in vijf hoogglans kleurencombinaties waarbij de voor- en achterkant van de stoel een andere kleur hebben en zo de golvende vorm van de stoel benadrukken. Van elke kleurencombinatie is één stoel beschikbaar voor vrije verkoop in de showroom vanaf 16 augustus.

De verkoopprijs voor de Panton Chair Duo bedraagt €1920-. Deze unieke stoelen zijn te zien bij de expositie. MisterDesign speelt hiermee in op de groeiende behoefte bij haar klanten naar unieke en iconische stukken die een verrijking zijn voor het interieur. Na de eerder uitgebrachte ‘10 years anniversary limited edtions’ is de Limited Panton Chair duo opnieuw een spraakmakende ‘special’ die MisterDesign introduceert.

Design is bijzonder
Door middel van deze introductie en het eerbetoon aan Verner Panton maakt MisterDesign de unieke waarde van design kenbaar aan het grote publiek en laten ze de ideeën achter de ontwerpen zien. Tevens zijn alle getoonde designs te koop. Marco van Rosmalen, medeoprichter van MisterDesign zegt over de expositie het volgende: “We willen graag laten zien dat design uniek en bijzonder is. Verner Panton is een ware pionier op het gebied van product- en interieurdesign en is met zijn herkenbare en kleurrijke ontwerpen een designer die iedereen aan kan spreken. Daarom hopen we dat veel mensen zich aangetrokken voelen om een kijkje te komen nemen.” 

Meer informatie:
MisterDesign
Vughterstraat 278
5211 GR 's-Hertogenbosch
073 612 6624
hello@misterdesign.com
www.misterdesign.nl

Publicatiedatum: