CH24 Wishbone Stoel van Hans J. Wagner in zes zachte tinten uitgevoerd

Om de meer dan 70-jarige samenwerking van Hans J. Wegner met Carl Hansen & Søn te vieren, breidt het bedrijf nu zijn samenwerking met de in Londen gevestigde ontwerper Ilse Crawford uit met de Wishbone Chair in negen nieuwe kleuren.

Hans J. Wegner ontwierp de wereldberoemde Wishbone Chair (CH24) in 1949 bij Carl Hansen & Søn, die de stoel al meer dan 70 jaar onafgebroken produceert. Om deze mijlpaal te vieren heeft Ilse Crawford negen matte kleuren geselecteerd die de stoel een nieuw perspectief geven. Alle kleuren zijn milieuvriendelijk, op waterbasis en veerkrachtig, dus ze zijn perfect voor zowel particulier als openbaar gebruik.

"We wilden een reeks kleuren ontwikkelen die de tijd waarin we leven weerspiegelen, en we geloven dat deze ingetogen tinten zullen resoneren met een hedendaags publiek ", zegt Ilse Crawford.

Het nieuwe kleurenpalet van Ilse Crawford is beschikbaar in 2022 en viert de meer dan 70-jarige samenwerking van Carl Hansen & Søn en Hans J. Wegner. De diepe en complexe kleuren zijn geïnspireerd op de Deense  kunstenaar Per Kirkeby, een knipoog naar de rauwe schoonheid van het Scandinavische landschap.

Meer informatie:
Carl Hansen & Son
www.carlhansen.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven