''Afgelopen decennia assortiment aangevuld met leder, kunstleder en technisch textiel''

Nu ook meubelstoffen te verkrijgen bij familiebedrijf Wildeman | van Leeuwen

Wildeman | van Leeuwen is gevestigd in Waalwijk, het kloppend hart van de schoen- en lederindustrie. Honderd jaar geleden begon het familiebedrijf met de handel in fournituren. De afgelopen decennia werd het assortiment aangevuld met leder, kunstleder en technisch textiel. Tegenwoordig biedt Wildeman | van Leeuwen een one-stop-shop voor alle branches waar gewerkt wordt met een naaimachine.

Italiaans design
Eén productgroep ontbrak nog in het assortiment. Na een uitgebreid ontwikkelproces lanceert Wildeman | van Leeuwen drie meubelstoffen; Flores, Padar en Salana.

Flores is een fluweelzachte chenille van Italiaans design. Deze projectstof is gemaakt van natuurlijke vezels, die verwerkt zijn tot meerkleurige garens. Het eindresultaat is een ijzersterke stof met een palet van vierentwintig gemêleerde kleuren.

Met Flores maak je van elk project een succes..
Padar straalt luxe uit. Deze comfortabele meubelstof is gemaakt van friségarens die bestaan uit linnen en viscose. Padar is geweven met een dubbele laag ketting waardoor het geschikt is voor intensief gebruik. Met drieëntwintig unikleuren past dit artikel bij elk type interieur.

Duurzame stof
Het milieu staat bij Wildeman| van Leeuwen hoog in het vaandel. Duurzaamheid is een belangrijk aspect bij het uitbrengen van nieuwe meubelstoffen. Daarom koos Wildeman | van Leeuwen voor Salana in zeventien frisse unikleuren.

Deze stof bestaat voor negentig procent uit gerecyclede PET-flessen en is op duurzame wijze geproduceerd. Door te kiezen voor dit product, verminder je de ecologische voetafdruk. Salana stoffeert gemakkelijk en voelt comfortabel aan. Vanwege de uitstekende specificaties en een scherpe prijsstelling, is Salana nu al een van de hardlopers in de collectie.

Nieuwe webshop
Bekijk de kleuren en de details van de stoffen in de nieuwe webshop van Wildeman | van Leeuwen. Op www.allesvoormeubels.nl vind je alle artikelen voor de meubelbranche. Met de opening van de webshop wordt het de klant nóg gemakkelijker gemaakt. Je kunt niet alleen (bijna) alles in één keer bestellen, maar ook nog vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week. In het  magazijn van tweeduizend vierkante meter is enorm veel op voorraad. Meer dan negentig procent van de bestellingen gaat dezelfde dag de deur uit.

Meer informatie:
Wildeman | van Leeuwen
www.allesvoorklanten.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven