En nieuw een pand voor het interieurbedrijf

Heditex neemt vloeren- en vensteractiviteiten van woning- en projectinrichting over

Per 1 september 2022 neemt Heditex, groothandel voor de woning- en projectinrichting uit Vlaardingen, de verkoopactiviteiten inzake vloeren- en vensteractiviteiten voor de woning- en projectinrichting van Schadébo Den Bosch B.V. over.

Ook drie vertrouwde en ervaren medewerkers gaan per 1 september aanstaande over naar Heditex. Mede hierdoor zullen de klanten van Schadébo geen verandering ondervinden aan hun vertrouwde dienstbeleving. Zo zal Hans Smulders verantwoordelijk blijven voor de buitendienst, Marja Wittens voor de telefonische verkoop en Hans van Mook voor de magazijnwerkzaamheden. Daarnaast zal het team versterkt worden met twee ervaren en ambitieuze medewerkers.


Meister laminaat, te verkrijgen bij Schadébo Den Bosch. 

Nieuwe vestiging
Heditex zal de woning- en projectinrichtingsactiviteiten van Schadébo voor bovenvermelde productgroepen gaan voortzetten vanuit haar nieuwe vestiging aan de Korenmolen 16 te Boxtel, waar klanten tussen 7.30 tot 17.30 uur terecht kunnen in de showroom en voor het afhalen van alle benodigde artikelen aan de afhaalbalie. Het streven is om per 12 september vanuit de nieuwe locatie volledig operationeel te zijn.

Nieuwe vestiging
Jasper Ringelberg, algemeen directeur van Heditex, is verheugd met deze overname: “Door het openen van een nieuwe vestiging kunnen we onze klanten in het zuidoosten van het land nog beter bedienen. We zullen vanuit Boxtel het overgenomen Schadébo assortiment en het complete Heditex assortiment kunnen aanbieden bij zowel onze eigen klanten als de nieuwe Schadébo-klanten om hen zo nog meer te kunnen voorzien in hun behoefte.”


Showroom van Heditex in Vlaardingen.

Aansluiting productgroepen
Directeur van Schadébo Den Bosch, Koos de Looff, geeft aan: “De reeds vermelde productgroepen sluiten naadloos aan bij het assortiment van Heditex, dus de match was gauw gemaakt. Wij kijken terug op vele mooie jaren waarin wij onze woning- en projectinrichtingklanten hebben kunnen bedienen. Onze focus gaat nu nog meer naar maatwerk insectenwering, onze retailassortimenten alsmede ijzerwaren. Uiteraard blijven deze producten ook gewoon beschikbaar voor de woning- en projectinrichting. Ik weet zeker dat onze klanten zich bij Heditex direct thuis zullen voelen.”

Klanten kunnen de vestiging Boxtel van Heditex bereiken op nummer 088-05 533 33 of per mail via verkoop@heditex.com. Tot en met 31 augustus worden alle bestellingen gewoon nog door Schadébo vanuit ’s-Hertogenbosch geleverd.

Meer informatie:
Heditex
www.heditex.com

Schadébo Den Bosch B.V.
www.schadebo.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven