Nieuwe directeur communicatie voor JYSK en Lars Larsen Group

Per 1 september zal er een nieuwe directeur communicatie voor JYSK en Lars Larsen Group starten. Åse Andersson neemt deze rol op zich en krijgt hiermee de algehele verantwoordelijkheid voor zowel interne als externe communicatie. Åse heeft 25 jaar ervaring in journalistiek en corporate communicatie. Ze komt over van Arla Foods, waar ze vijf jaar heeft gewerkt. Dat meldt de Lars Larsen Group in een persbericht.


Åse Andersson, per 1 september de nieuwe directeur communicatie voor JYSK en Lars Larsen Group.

“Met haar ervaring uit zowel de mediawereld als een groot, internationaal bedrijf als Arla Foods, is Åse de juiste keuze voor ons. Haar taak zal zijn om te ontwikkelen waar we vandaag al goed in zijn en natuurlijk een bijdrage te leveren met haar eigen manieren om onze communicatie nog meer te verbeteren. We willen een open bedrijf blijven dat onze mening geeft over relevante onderwerpen, zowel bij JYSK als bij Lars Larsen Group”, zegt Jan Bøgh (JYSK). 

Åse voegt toe: “Ik kijk er erg naar uit om deel uit te maken van JYSK en Lars Larsen Group. Beide zijn gerespecteerde bedrijven met sterke kernwaarden, en beide zijn bezig met een spannende groei- en ontwikkelingsreis met een focus op duurzaamheid en klimaat. Ik kan niet wachten om een ​​bijdrage te leveren en de communicatie te ontwikkelen, zodat we samen met het bekwame communicatieteam en de partners de strategieën van de bedrijven kunnen blijven ondersteunen.”

Meer informatie:
Lars Larsen Group
www.larslarsengroup.com

JYSK
www.jysk.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven