6 t/m 9 september in Essen

Laufen laat op sanitairbeurs SHK noviteiten en highlight collecties zien

Op de SHK, een grote sanitair- en installatiebeurs, net over de grens bij Duitsland kan Laufen niet ontbreken. Naast Duitse Laufen vertegenwoordigers zal er ook een Benelux team aanwezig zijn om de noviteiten en high-light collecties te laten zien. 

De nieuwste LUA collectie, ontworpen in samenwerking met Toan Nguyen, zal worden getoond op de vakbeurs. Deze collectie is elegant en tijdloos en daarmee geschikt voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Kenmerkend voor deze collectie zijn de kleuren waarin de keramische producten verkrijgbaar zijn; wit, LCC (Laufen Clean Coat) wit, manhattan grey, pergamon en bahama beige. Zachte kleuren worden dé trend in de badkamerwereld en met de LUA collectie van Laufen is het mogelijk om hierop in te spelen.  

Ook zal Laufen laten zien dat zij een totaaloplossing zijn voor de toiletruimte en badkamer. Zo beschikken ze over diverse installatiesystemen voor wastafels, closets, bidets, urinoirs en douche wc’s. Laufen biedt producten voor zowel voor de wand als achter de wand. Een volledige badkamer of toiletruimte met producten van één fabrikant. Voor kleine ruimtes, maar ook voor grote gemeenschappelijke ruimtes en projecten biedt Laufen de totaaloplossing. 

Stand 5E35, hal 5 in de Messe in Essen op 6, 7, 8 en 9 september.    

Meer informatie:
LAUFEN
www.laufen.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven