Emma Smit, designer bij Present Time:

"Trots om mijn ontwerpen in het echt te zien en vast te kunnen houden"

Emma Smit is (tijdelijk) als designer aan de slag gegaan bij Present Time, nadat ze haar stage bij het interieurbedrijf heeft afgerond. Als school weer begint zal ze zich daar weer op gaan focussen. Maar hoe is het nou om designer te zijn bij Present Time? En welke producten heeft ze ontworpen?

"Ik ontwierp kussens, kunst aan de muur, kandelaars, keukendoeken en klokken", vertelt Emma. "Ik vond het erg leuk om de kans te krijgen om producten te ontwerpen voor een professioneel bedrijf als Present Time."


Emma Smit.

Hoe ben je op het ontwerp ‘Sunset’ gekomen?
"Ik ben altijd dol geweest op het tekenen en schetsen van leuke patronen. Ik wist dat ik organische vormen wilde gebruiken voor dit ontwerp en raakte geïnspireerd door bergen en een zomers gevoel.
Uiteindelijk kwam ik op dit ontwerp en koos ik de kleuren die ik de prints wilde geven. We hebben de print gebruikt voor zowel kussens als kunst aan de muur. Ik gebruikte mijn iPad om de print te schetsen en vervolgens Illustrator om het ontwerp af te ronden.

Wat zijn je professionele dromen?
"Na het behalen van mijn diploma Grafisch Ontwerpen wil ik verder groeien in de ontwerpbranche. Ik ga een andere richting proberen en bouwkunde studeren om misschien architect te worden, maar vooral om in een creatieve omgeving te werken. Mijn droom is om altijd te houden van wat ik doe en de wereld rond te kunnen reizen terwijl ik dat doe."

Wat is je meest trotse professionele moment?
"Ik moet zeggen de keer dat een fabriek me foto's stuurde van mijn ontworpen producten die werden gemaakt en de eerste keer dat ik de monsters van de producten in het echt zag. Ik voelde me echt trots om mijn ontwerpen in het echt te zien en vast te houden."

Meer informatie:
Present Time
Televisieweg 16
1322 AM Almere
+31 (0) 36 535 8888 
info@presenttime.com
www.presenttime.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven