Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Kerry Deffley van Shaw Contract over nieuwe stijlen en kleuren:

"Geeft mogelijkheden voor creatieve overgangen in vloerontwerpen"

Shaw Contract EMEA, ontwerper en producent van tapijten, voegt nieuwe stijlen en kleuren toe aan haar tapijttegelcollectie Kindred. De nieuwe stijlen Illusion en Together, ontworpen door Kerry Deffley (Design Manager van Shaw Contract EMEA) bieden mogelijkheden voor creatieve overgangen in vloerontwerpen.

De nieuwe kleuren Apricot (abrikoos) en Rosewood (rozenhout) voegen een frisse, op de natuur geïnspireerde dimensie aan het kleurenpalet toe. Deze tinten sluiten aan bij de andere tapijttegels uit de Haven-collectie van Shaw Contract, dat 
beschikt over showrooms en kantoren in onder andere Londen, Parijs, Oosterhout en Dubai.



Cradle to Cradle Certified
Alle stijlen zijn Cradle to Cradle Certified ® en worden in het Verenigd Koninkrijk gemaakt in Shaw Contracts CO2-neutrale productiefaciliteit in Sanquhar (Schotland). De Kindred tegelcollectie is ontwikkeld met het oog op het samenspel van patronen. Het is voortaan mogelijk om de stijlen Belong en Together of Dream en Illusion te combineren, wat betekent dat ontwerpers meer keuzevrijheid hebben.



Symbiose tussen technologische en organische vormen
Kerry Deffley van Shaw Contract: "De Kindred-collectie biedt flexibiliteit in design en kleur, inclusief zachte overgangen en kleurstellingen die bij andere Shaw Contract-stijlen passen. Ze brengt zowel precisie als zachtheid uit de wereld om ons heen samen en doet ons nadenken hoe we de overgang maken tussen die twee. Dit is een belangrijke invloed in de hedendaagse project interieurmarkt. Kindred werd ontworpen om gevoel en persoonlijke verbinding op te roepen en biedt de ontwerper een oplossing om de symbiose tussen technologische en organische vormen te vieren."

Vijf stijlen
De vijf stijlen van de Kindred-collectie - Belong, Dream, Illusion, Memory en Together - zijn verkrijgbaar als 50 x 50 cm tegel op een TaskWorx®-rug, die voor 75 procent uit gerecycleerd materiaal bestaat. Belong en Together kunnen ook geleverd worden onder de vorm van een zeshoekige tegel.

Meer informatie:
Shaw Contract EMEA
www.shawcontract.com

Publicatiedatum: