Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Onze verwachtingen zijn overtroffen"

Meer dan 10.000 bezoekers uit 94 landen kwamen naar MIFF

Malaysian International Furniture Fair (MIFF) 2022, het eerste branche-evenement dat dit jaar fysiek in Azië werd geopend, is op 9 juli positief afgesloten. In totaal heeft de beurs 10.017 bezoekers mogen ontvangen uit 94 landen en regio's. 192 exposanten namen deel aan de beurs, uit 11 verschillende landen en regio's. Dit leverde een on-side verkoop op van 199 miljoen dollar. Dat laat de organisatie weten.



“We waren van te voren optimistisch en gingen ervanuit dat het resultaat goed zou zijn, maar toch overtrof onze verwachtingen volledig. Exposanten zijn erg blij met de vele bestellingen. De stevige aankopen getuigen van de verscheidenheid en kwaliteit van de producten hier. MIFF blijft een solide inkoopplatform in de wereldwijde meubelhandel, het heeft zijn veerkracht en relevantie bewezen", aldus mevrouw Karen Goi, General Manager van MIFF.

De show keert volgend jaar terug op ware grootte van 1 tot 4 maart en beslaat 80.000 m², om meer dan 500 exposanten op dezelfde twee locaties te ontvangen.



Meer informatie:
Malaysian International Furniture Fair (MIFF)
+603 9771 2688
info@miff.com.my
www.2022.miff.com.my

Publicatiedatum: