Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Clarissa van Holland, oprichter van Design in Light:

"Achter de schermen heb ik hard gewerkt om mijn eigen bedrijf van de grond te krijgen"

"Ik ben wat stiller geweest op LinkedIn en dat is niet zonder reden", begint light designer Clarissa van Holland. "Achter de schermen heb ik hard gewerkt. Hard gewerkt om mijn eigen bedrijf van de grond te krijgen, hard gewerkt om mijn naam bekend te maken, hard gewerkt om alles op orde te krijgen en mijn site te lanceren."


Clarissa van Holland.

Afgelopen weekend heeft 
Clarissa weer een mailpaal bereikt met haar bedrijf Design in Light. Zo is de website www.designinlight.nl gelanceerd. "Met trots mag ik dan ook zeggen dat ondanks dit jaar 'achter de schermen' gewerkt te hebben. Ik bij heb mogen dragen aan het realiseren van mooie projecten, ik prachtige mensen om mij heen heb mogen verzamelen."

Clarissa heeft haar werkervaring opgedaan binnen een grote lichtspeler in Nederland. Hier werkte zij dagelijks lichtconcepten uit en volgde zij wekelijkse trainingen en cursussen om de kennis up to date te houden.

"Licht is bepalend in elk denkbare omgeving. Al kan een interieur nog zo mooi ontworpen zijn zonder een goed lichtplan doet dit afbreuk aan je beleving. Het bevordert je productiviteit, gezondheid en geeft je een warm gevoel bij thuiskomst. Daarom creëren wij unieke lichtconcepten die afgestemd zijn op al jouw behoeftes", valt te lezen op de nieuwe website.

Het vak heeft Clarissa geïnspireerd, waar zij ook naar binnenstapt kijkt zij eerst naar het plafond. Hoe zit dit lichtplan in elkaar? Is erover nagedacht? Wat vindt zij er mooi aan? Of wat ontbreekt. Er komen altijd wel vragen bij haar naar boven en vaak schieten er weer nieuwe creatieve ideeën naar binnen. 

Inmiddels werkt Clarissa samen met een vaste groep aan architecten en installateurs. Buiten haar eigen werkzaamheden om geeft zij de lichtlessen op de NIA-academie in Nieuwegein.

Meer informatie:
Design in Light
Weidegangweg 48
1462 LR Middenbeemster
clarissa@designinlight.nl
www.designinlight.nl

Publicatiedatum: