Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ondanks 30 geïnteresseerde partijen toch geen doorstart voor Homestock

Woonwinkelketen Homestock, dat op 29 juni jl. failliet is verklaard, gaf aan hoogstwaarschijnlijk een doorstart te gaan maken. Volgens curator R. Mulder (Pot Jonker Advocaten N.V. te Haarlem) was er veel belangstelling. "De afgelopen dagen hebben zich meer dan 15 partijen gemeld", liet hij eerder weten. Nu blijkt dat het aantal gesproken partijen zelfs 30 bedraagt. Echter zijn ze er niet uitgekomen en zal er geen doorstart gemaakt worden.

"De curator heeft meer dan 30 geïnteresseerden gehad. Uiteindelijk hebben echter slechts vijf gegadigden een bod uitgebracht en bleek maar één van hen bereid om één winkel van Homestock te willen voortzetten. Dat bod is niet aanvaard", laat Homestock weten.



Tevens is er besloten om de afwikkeling door het veilingbureau te laten verlopen zodat sprake is van een zo eenvoudig mogelijk proces waarbij de goederen in de staat waarin deze verkeren worden geveild, aflevering zo veel mogelijk kan worden gegarandeerd en waarbij iedere klant nog steeds de mogelijkheid heeft om het product van zijn of haar keuze online te kopen, voor zover voorradig.

De curator heeft leveranciers die een beroep willen doen op een eigendomsvoorbehoud/recht van reclame, de mogelijkheid geboden om hun producten voor de veiling op te halen of om alsnog mee te laten veilen. Dat proces, waarbij verschillende leveranciers verschillende keuzes maken, loopt. Het betekent wel dat de goederen die ter veiling worden aangeboden, daadwerkelijk kunnen worden uitgeleverd.

Meer informatie:
Homestock
www.homestock.nl

Publicatiedatum: