MONDiART kijkt uit naar ‘cool’ najaar

In Eindhoven trekt het MONDiART team zich niet heel veel aan van de warmte in het land. Zij kijken uit naar de opkomende beurzen die vanaf begin september van start gaan. De bereidingen zijn dan ook in volle gang. “We starten in Den Bosch en reizen daarna door met onze ‘kunst caravaan’ naar Parijs”, vertelt Cole Brekoo “Een mooi begin van een nieuwe reeks beurzen, waar we onze laatste collecties tentoonstellen.”showUP krijgt weer primeur
Ook de komende editie van showUP in Vijfhuizen staat de bezoeker een primeur te wachten. De voorbereidingen voor de lancering van deze collectie is in volle gang. "Plan een bezoek in aan deze trade show, op 4 of 5 september a.s. in de Brabant Hallen Den Bosch, oa zal hier de MIIKS collectie worden onthuld van Sharon Roest en Inge Schuller."
 
MONDiART goes Meta Sensible
Met het thema 'Meta Sensible' zal de Parijse designbeurs Maison & Objet de kijkers aanmoedigen om in een nieuwe, unieke wereld te stappen die gericht is op een diepgewortelde behoefte aan betekenis, emoties en trends in design. En MONDiART is erbij om je te voorzien in deze behoefte nemen ze de mooiste werken mee uit hun Dutch Woven Art collectie. M&O is van 8 tot 12 september 2022.

Aan de veren kent men de vogel
Terwijl de mussen van het dak vallen, presenteert MONDiART je een speciale huismus uit de BLOCBIRDS collectie van Studio 212 Fahrenheit. De BLOCBIRDS-serie is ontstaan uit fascinatie voor de prachtige patronen die je in onze Nederlandse vogels ziet. In samenwerking met MONDiLAB zijn deze grafische verbeeldingen uitgebracht als geweven kunstwerken. In de showroom van MONDiART hebben ze zelfs hun eigen ‘volière’ gekregen. Deze werken zullen in gelimiteerde oplages verkocht gaan worden, voorzien van een echtheidscertificaat.

Leuk om te weten is dat de fotoshoot, gestyled is door Thomas Eurlings en heeft plaats gevonden op een plaats waar werelden van kunst, design, kennis en techniek, het hele jaar door samen komen onder het genot van heerlijk eten en drinken: Kazerne in Eindhoven.

MONDiART is deze zomer beperkt bereikbaar. In week 31 en 32 is het kantoor en showroom in het geheel gesloten, orders en productie en leveringen zullen achter de schermen onverminderd doorgaan. "Het team van MONDiART wenst iedereen een fijne zomervakantie."

Meer informatie:
MONDiART
www.mondiart.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven