Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Royal Delft opent Brandstore op de Markt in Delft

Afgelopen week, 4 augustus opende Royal Delft de deuren van de Brandstore in het centrum van Delft op de Markt 62-64. Een tweede winkellocatie midden in het centrum van Delft, de stad waar Royal Delft onlosmakelijk mee verbonden is. In de winkel is een selectie van producten uit recente collecties verkrijgbaar, zoals Proud Mary, Schiffmacher Royal Blue Tattoo, BlueD1653, nijntje en Goldie Tiles. Daarnaast kunnen klanten in deze winkel ook terecht voor iconische handgeschilderde objecten.



Exclusieve shopping experience op de Markt
Het karakter van het oude pand in combinatie met het interieurontwerp waarin de klassieke én moderne Delfts Blauwe items tot hun recht komen, biedt klanten een complete Royal Delft ervaring.  Een bezoekje waard voor zowel de Nederlandse klanten als de buitenlandse toeristen, aldus Royal Delft.

De winkel op de Markt is complementair aan de Flagshipstore en het Royal Delft Museum aan de Rotterdamseweg. Door een tweede locatie te openen midden in het centrum van de stad, verhoogt Royal Delft de bereikbaarheid van haar producten. Met name voor de toerist die uitsluitend een kort bezoek brengt aan het centrum van de stad, is de winkel op de markt de perfecte locatie.

"We zijn ontzettend blij met onze Brandstore in dit prachtige pand in het centrum van Delft. Het doel van deze winkel is om klanten een bijzondere en exclusieve ervaring te bieden tijdens hun bezoek aan het centrum van Delft. We kijken er dan ook enorm naar uit om de eerste reacties te mogen ontvangen", aldus Henk Schouten CEO van Royal Delft.

Hoogwaardig Delfts Blauw
Royal Delft is dé toonaangevende producent van handgemaakt Delfts Blauw aardewerk en maakt al jaren trend overstijgende iconen. Naast de karakteristieke handgeschilderde collecties onderscheidt Royal Delft zich met bijzondere Dutch Design collecties en samenwerkingen met bekende designers en merken. Vanaf vandaag is een selectie van producten uit deze collecties ook te verkrijgen op de Markt in Delft. Naast de collecties van Royal Delft zal er in de winkel ook ruimte zijn voor product lanceringen en andere evenementen. Royal Delft zal de winkel op de Markt thematisch inrichten om zo hun bezoekers continue te kunnen verrassen.

Meer informatie:
Royal Delft
www.royaldelft.com

Publicatiedatum: