Ingrid de Haan maakt overstap van Lande Group naar Gispen

Het is de laatste week van Ingrid de Haan bij Lande Furniture/Artifort. "Na lang wikken en wegen heb ik toch besloten dit prachtige bedrijf, met mooie merken en fijne mensen te verlaten. In mijn jaren bij Lande Group heb ik veel geleerd op allerlei vlakken, mooie projecten gerealiseerd, fijne klantrelaties opgebouwd en bovenal ook vrienden gemaakt. Ik wil al mijn relaties en collega’s dan ook bedanken voor deze fijne tijd en voor het mooie afscheid deze week. We hebben er tot op de laatste dag een feestje van gemaakt", laat ze weten op LinkedIn.


Gespot op Design District, met v.l.n.r. Isabelle Courtial, Bram van der Beld, Ingrid de Haan, Vincent van den Broek, Mitchell Trum en Barbara van Poucke. 

Tegelijkertijd heeft ze veel zin haar nieuwe uitdaging. Per 15 augustus zal ze starten als Accountmanager bij Gispen. "Een prachtig merk met geschiedenis en een mooie visie op duurzaamheid. Ik zie ernaar uit om weer met eindklanten aan tafel te zitten alles wat ik de afgelopen jaren heb geleerd toe te passen in deze nieuwe rol, maar ook om al mijn nieuwe collega's te leren kennen."Meer informatie:


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven