Harol lanceert nieuwe producten op Polyclose

Het is bijna zover: de Europese vakbeurs Polyclose, van 31 augustus tot 2 september 2022, in Flanders Expo Gent. Harol, fabrikanten van zonwering, rolluiken, screens en buitenleven oplossingen, lanceert hier het nieuwe ‘Coolscreen’ - bestaande uit zes verschillende modellen - waarmee de expertise in natuurlijke koeling duidelijk naar voren komt. "Deze technologische zonwering brengt het beste van drie werelden samen: slimme functionaliteit, duurzaam design en sterke technologie", aldus Harol.


Harol Coolscreen.

Natural cooling met Coolscreen
Een groot voordeel van het screen is dat deze aan de buitenkant van de woning wordt bevestigd. Hierdoor worden zonnestralen van buitenaf geweerd en blijft de woning langer koel. Ideaal tijdens zonnige en zomerse dagen. Met Coolscreen zorg je voor natural cooling binnenshuis.

Anderzijds is Coolscreen ook geschikt voor de winter. In de koudere maanden zorgt het screen voor een extra laag isolatie waardoor warmteverlies wordt beperkt. "Coolscreen betekent meer comfort, minder akoestische resonantie, grote schaduwcreatie, verschillende niveaus van lichtdoorlatendheid en minder energieverbruik voor de consument."

Duurzaamheid voorop
Het design van deze nieuwste zonwering is minimalistisch en verfijnd. Door de zes verschillende modellen biedt Harol voor elke bouwsituatie, zowel nieuwbouw als renovatie, een oplossing. Bovendien is er minimale doekslijtage dankzij de geoptimaliseerde Harol X-Glide Technology. De screens hebben hierdoor een lange levensduur en worden met 100% groene energie geproduceerd.

Optimalisatie installatiemogelijkheden
Dit Coolscreen werd ontwikkeld op basis van feedback en input van installateurs. Hierdoor zijn de installatiemogelijkheden sterk geoptimaliseerd. Zo zijn er verschillende nieuwe technieken toegepast zoals de Harol X-Glide Technology; die zorgt voor een nog stillere werking van het screen. Daarnaast is bediening op afstand mogelijk en is er sprake van minder onderdelen. De optimalisaties zorgen ervoor dat de montage én het gebruik vlotter en veiliger verlopen. 

Meer producten op Polyclose
Op het gebied van duurzaamheidsontwikkelingen introduceert Harol begin 2023 ook de Skylight verandazonwering en inbouwrolluiken op zonne-energie. Daarmee biedt Harol het ruimste aanbod zonwering op zonne-energie in Europa aan. Daarnaast presenteert Harol nieuwe houten schuifwanden die meer schaduwcreatie en privacy bieden, nieuwe minimalistische verwarmingselementen én een nieuwe terrasoplossing Phoenix Free. Kortom; redenen genoeg om een bezoek te brengen aan de Harol-stand op Polyclose.

Bezoek Harol tijdens de Polyclose, stand 1374, en maak kennis met nieuwe duurzame zonweringsproducten.

Meer informatie:
Harol
www.harol.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven