Christian Borsboom van STEEL: "Niet eerder zoveel showroomorders mogen ontvangen"

Algemeen directeur Christian Borsboom van STEEL Benelux BV zit volgend jaar precies een kwart eeuw in de keukenbranche. In het Dekker Trend Centre in Zevenhuizen beschikt zijn bedrijf over een showroom. Namens de Italiaanse fabrikant van custom made keukenapparatuur verkoopt hij fornuizen, koelkasten, ovens en afzuigkappen. Benieuwd hoe het gaat.


Christian Borsboom in de showroom in het Dekker Trend Centre.

Hoe kijk je terug op de eerste helft van 2022?
"Het afgelopen half jaar hebben we ervaren als een soort rollercoaster. Zes maanden waarin de vraag naar ons product nog steeds groeiende is. Mede veroorzaakt door ons geheel vernieuwde programma en natuurlijk de komst van de Mistral. Het inductiefornuis met kookveldafzuiging.
Niet eerder hebben we zoveel showroomorders mogen ontvangen voor een nieuw product! Dat de groeiende vraag naar Steel een aanslag is op onze productiecapaciteit zal duidelijk zijn. En in combinatie met de soms lastig verkrijgbare grondstoffen, is het een hele klus dit in zijn geheel te managen. Gelukkig hebben wij begin dit jaar door de aanschaf van nieuwe en geavanceerde machines, onze productiecapaciteit vergroot en werken we met een hecht, vakkundig en flexibel team in onze fabriek. Extra weekend- en avonddiensten zorgen ervoor dat vrijwel alles volgens planning verloopt."

Hoe breng je deze zomer door? Nog op vakantie?
"In voorbereiding voor onze deelname aan de MOW en Küchenmeile, zal Steel de komende jaren een van de permanente partners zijn op de Architekturwerkstatt in Lohne.
Samen met partners als Leicht, Liebherr, V-Zug, Dekker en Gessi en Wave, zullen we onze bezoekers meer dan ooit verrassen en inspireren. Om ervoor te zorgen, dat onze gasten met een glimlach op hun gezicht en een voldaan gevoel van inspiratie, hun dag vervolgen na een bezoek aan onze stand, moet er nog wel het een en ander gebeuren.. Dus mijn laptop gaat mee op reis, met als bestemming kamperen in Marche (Italië)."

Wat ga je anders doen in de tweede helft van 2022? 
"We gaan niet zozeer onze aanpak anders doen, maar omdat het erop lijkt dat we de piek van overspannenheid nu achter ons hebben liggen, gaan wij ons nog meer focussen op ons klantcontact. Zowel voor B2B als B2C. De afgelopen twee jaar hebben we alles zo goed mogelijk getracht te onderhouden, maar het piept en kraakt hier en daar.

Zo lanceren we binnenkort een geheel nieuwe website om onze klant en doelgroep beter te voorzien van informatie. Ik verwacht dat de tweede helft van het jaar en de komende jaren, nog meer aan zal komen op onderscheidend vermogen van ons product, zodat we van meer dan toegevoegde waarde kunnen zijn voor onze klant. Wij zullen er in ieder geval alles aan doen, de komende jaren een waardevolle bijdrage te doen, bij het verwezenlijken van vele unieke keukens samen met onze partners."

Als je premier van Nederland was, wat veranderde je dan als eerste?
"Wij Nederlanders klagen graag, dat is een algemeen feit. Sommige beslissingen die momenteel worden genomen, zien eruit alsof we gekort en beperkt worden in ons kunnen en dat zal in sommige gevallen ook zeer zeker zo zijn. Echter het tot stand komen van een dergelijke beslissing en de grondslag daarvan is ons vaak niet in zijn geheel bekend. Hierdoor lijkt het allemaal zo makkelijk het even anders te doen. Ik pas en laat het liever over aan de experts:  #iederzijnvak."

Meer informatie:
STEEL Benelux B.V.
Kantoor:
Eksterlaan 20
2261 EL  LEIDSCHENDAM
070-7537641
06-15460839
www.steel-cucine.com 
christianborsboom@steel-cucine.com 

Showroom (alleen op afspraak geopend):
Dekker Trend Centre
Nijverheidscentrum 2
2761 JP  ZEVENHUIZEN
+31(0)6 15460839


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven