Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

STEEL Benelux neemt komende jaren deel aan de MOW en Küchenmeile

STEEL Benelux BV, dat een showroom heeft in het Dekker Trend Centre (DTC) in Zevenhuizen, zal de komende jaren deel nemen aan de MOW en Küchenmeile. Zo zullen de bedrijven STEEL, Dekker Zevenhuizen, Leicht, Liebherr, V-Zug, Inalco en Gessi (allemaal aanbieders uit de keukenbranche) samen permanent exposeren op een gelijkvloerse expositieruimte van meer dan 2.000 m².


De nieuwe Enfasi Mistral van STEEL Benelux, het eerste fornuis dat een oven, een kookplaat en een geavanceerd afzuigsysteem in één product combineert.

H
et Nederlandse bedrijf dat voor de Italiaanse fabrikant van custom made keukenapparatuur fornuizen, koelkasten, ovens en afzuigkappen verkoopt in Nederland, België en Luxemburg, was op zoek naar een geschikte en passende locatie. "Het was een hele uitdaging, maar met de exclusieve locatie Architekturwerkstatt in Löhne, hebben we die eindelijk gevonden", laat directeur Christian Borsboom weten.

STEEL Benelux ging namelijk niet voor de eerste en beste locatie. "Deze moest immers matchen met ons product en doelgroep en de overige partners in hetzelfde segment bedienen, met als doel de bezoekers te inspireren net zoals wij dat graag doen."

Meer informatie:
STEEL Benelux BV
www.steel-cucine.com

Publicatiedatum: