Verkoop van matrassen, meubels en woonaccessoires in Europa

Rechtbank verklaart twee online woonwinkels van Nederlandse ondernemer failliet

"Je hoeft geen fortuin uit te geven voor een matras, want wij maken goede matrassen betaalbaar voor iedereen. Laat je niet in de war brengen door verschillende soorten matrassen, materialen en zones. Kies gewoon een matras die bij jouw levensstijl past. Dan heb je jouw perfecte matras te pakken", schijft PerfectMatras op haar website.

Precies zes jaar na de oprichting heeft de rechtbank de stekker eruit getrokken. Ook Perfecthomeshop, "een compleet woonwarenhuis vol vriendelijk geprijsde meubels en woonaccessoires voor binnen en buiten", is failliet verklaard. Beide webshop zijn eigendom van ondernemer Bram Melchior Wilhelmus Föllings-Boer.

Vandaag, donderdag 21 juli heeft de rechtbank Zutphen de firma Just Dream B.V., handelend onder Perfecthomeshop en Perfectmatras, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 65128834 in staat van faillissement verklaard. Mr. A.M.T. Weersink is tot curator benoemd. 

Het bedrijf, dat tien medewerkers in dienst had en kantoor hield in Wijchen, was onder meer eigenaar van de website Perfectmatras.nl, die inmiddels niet meer bereikbaar is. Perfecthomeshop.eu was donderdagochtend 21 juli nog vol in bedrijf. 

De 39-jarige Bram Melchior Wilhelmus Föllings-Boer is eigenaar. Nog niet bekend is of de beide bedrijven een doorstart maken.

Reageren? leo@wonen.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven