Cerriva wordt Premium Partner van FC Twente

Cerriva wordt komend seizoen Premium Partner van de club. Het bedrijf uit Oldenzaal is al jaren verbonden aan de club en breidt haar sponsorcontract uit. Hiermee treedt Cerriva per direct toe tot de top van de sponsorpiramide en wordt het nog zichtbaarder bij FC Twente. “Als echt Twents bedrijf met een rood hart zijn we al lange tijd als partner verbonden aan FC Twente. Eerst als businessseat houder bij de Gouden Aktie, daarna een lidmaatschap bij de TOS en sinds 13 jaar als lid in de skybox ‘Bouwbox Twente’. We zijn trots dat we nu Premium Partner zijn geworden en daarmee FC Twente nog meer kunnen ondersteunen in hun doelstellingen”, vertelt Gerrit van het Oever, Founder van Cerriva. “Met FC Twente voelen we ons verbonden en we dragen dit dan ook met trots uit naar onze achterban.”

“Met Cerriva presenteren we opnieuw een sterk regionaal bedrijf als Premium Partner”, vertelt Marco Behrens, Manager Commerciële zaken bij FC Twente. “Dat maakt ons trots. We willen graag meer regionale bedrijven verwelkomen in de top van de sponsorpiramide en Noaberschap moet centraal staan in alle facetten van de club”, vervolgt Behrens. “Cerriva heeft ons geholpen bij de inrichting van meerdere skyboxen en we worden iedere keer weer verrast door de kwaliteit en kennis van Cerriva. We zijn blij dat we deze lange samenwerking nu hebben kunnen omzetten in een groot partnership.”"In 1971 kwam ik al als kneupske bij FC Twente", vervolgt Gerrit. "Toen nog in het Diekman. Voor een gulden de wedstrijden bekijken in vak PP. Toen nog onder de scoreballen. Via veel andere vakken meegegaan naar het nieuwe Arkestadion. In 2000 ingestapt bij de Gouden Actie, vervolgens De TOS en sinds 2009 skyboxhouder.
Bij mij is het knalrood en soms ook wel iets teveel. Naast dat we onze skybox als relatiedoel gebruiken vind ik dat we met Cerriva ook altijd iets voor de samenleving terug moeten doen. Want het is niet alleen B2B. Ook bij Cerriva wordt er veel gesproken over de club en leven we mee. Door middel van deze nieuwe stap gaan we FC Twente nog meer ondersteunen."

Meer informatie:
Cerriva
Textielstraat 6
7575 CA Oldenzaal
085 773 7633
+31 (0)85 773 76 33
tiles@cerriva.com
www.cerriva.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven