Moooi presenteert Heracleum III: groen en volledig gemoderniseerd

Moooi presenteert met trots Heracleum III. Het iconische Heracleum is nu beschikbaar in een gloednieuwe kleur: Groen en volledig gemoderniseerd! Alle ontwerpen in de Heracleum III familie zijn nu compatibel met Moooi's. De schoonheid van Moooi's Wireless Wall Switch is dat het gewoon altijd werkt en, beter nog, er is geen noodzaak om de bedrading van uw huis te veranderen. De gemoderniseerde Heracleum III Suspended, Heracleum III Endless, Heracleum the Big O, en Heracleum Linear zullen vanaf 19 juli in alle kleuren verkrijgbaar zijn op Moooi.com, Moooi Brand Stores, en geselecteerde dealers.

Moooi presenteert Heracleum III
De Heracleum is een origineel Moooi ontwerp met een sterke aanwezigheid in hun collectie sinds de eerste introductie in 2010. Het lifestyle merk eert hun Moooi Originals door ze verder te verbeteren. Daarom is de Heracleum familie nu gemoderniseerd met nieuwe technologie in Heracleum III en beschikbaar in groen. Een bijgewerkt tijdloos ontwerp in een nieuwe kleur die de bloemige inspiratie benadrukt. De eeuwige bloesems van de Heracleum-familie blijven maar groeien!

Begonnen als een experiment
Sinds de introductie is Heracleum, door Bertjan Pot, een sterke aanwezigheid in de Moooi Collectie. Zoals bijna alle ontwerpen van Bertjan Pot, is de Heracleum begonnen als een experiment.

De Nederlandse ontwerper houdt ervan om de mogelijkheden van een materiaal te onderzoeken. Voor Heracleum experimenteerde hij met LED-lampjes. Hij probeerde vele LED-lampjes tegelijk te laten branden en experimenteerde met bundels elektriciteitsdraden in de vorm van een takkenstructuur. Tijdens de ontwikkeling realiseerde hij zich dat er te veel soldeerwerk aan te pas zou komen.
Pot wilde zijn idee niet opgeven en nam contact op met de oprichter en creatief directeur van Moooi, Marcel Wanders. Hij kwam met het lumineuze idee om ELECTROSANDWICH® door Marcel Wanders studio toe te passen: een techniek van twee lagen isolatie en geleiding gecoat op de structuur. De geleidende laag voorziet de LED's van stroom. Dankzij deze techniek kon het ontwerp nog slanker zijn dan hij aanvankelijk had gehoopt. Zijn ontwerp en ELECTROSANDWICH® bleken perfect bij elkaar te passen.

Verschillende designs en kleuren
De Heracleum-familie bestaat nu uit vier ontwerpen in verschillende maten en kleuren. Het eerste design, de Heracleum Suspended, werd in 2010 geïntroduceerd. Het overweldigende onthaal zette al snel aan tot andere varianten: Heracleum The Big O en Heracleum Endless. In 2022 introduceerde Moooi de Heracleum III Linear.

Koper, Nikkel, Wit en nu ook Groen!
Heracleum III is nu ook verkrijgbaar in Groen! Met vier verschillende kleuren om uit te kiezen, is er een Heracleum voor elk seizoen en elk huis. Welke kleur past het best bij uw huis? Fris Groen, helder Wit, gezellig Koper of ijzig Nikkel? Er is een kleur voor elk interieur, dus er is geen huis of ruimte waar de Heracleum III niet kan gedijen!

Een wereld van dimmogelijkheden
De ontwerpen in de Heracleum III-familie bevatten een nieuwe driver en LED's voor een betere lichtopbrengst. Met de nieuwe driver dimmen de Heracleum III-ontwerpen tot het donker en kunnen ze worden gebruikt met DALI- en Push-dimmen. Eigenaren van een Heracleum III kunnen de bekende dimaccessoires Casambi, 0-10V en Zigbee 3.0 gebruiken om te integreren met Philips Hue, Apple HomeKit, Google Home of Amazon Alexa. Opties genoeg dus, maar wil je een makkelijke manier om te dimmen, gebruik dan de Wireless Wall Switch van Moooi. De makkelijkste en snelste manier om een volledig dimbereik, dim-naar-donker, in uw huis te hebben.

Volledige controle over uw Moooi verlichting met de Draadloze Muurschakelaar
Elk moment van de dag of zelfs uw stemming vereist specifieke verlichting. Met Moooi's draadloze wandschakelaar, heeft u volledige controle over uw Heracleum III Linear met één aanraking. Het is niet nodig om de bedrading van uw huis bedrading. De Wireless Wall Switch component heeft geen elektriciteit nodig (met uitzondering van de 110V-versie). Het werkt met een energie oogstende techniek, wat betekent dat wanneer je het gebruikt, het zichzelf oplaadt. Het volledige dimbereik zorgt voor helder licht, perfect voor wanneer u werkt of kookt. En wanneer de nacht valt, kunt u uw lichten dimmen om het moment met een simpele aanraking.

Bron: Moooi


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven