Badkamerproject dat gebogen massief hout combineert met Weens stro

Op Salone del Mobile 2022 presenteerde Ceramica Cielo Marcel, het nieuwe wastafelmeubel ontworpen door Andrea Parisio en Giuseppe Pezzano. Geïnspireerd door de golvende en rationele vormen van het Bauhaus, gaat Marcel de dialoog aan met gebogen massief hout en Weens stro. De zachtheid van het keramiek wordt versterkt door een spel van evenwicht tussen verschillende materialen en verweven texturen.

De "fil rouge" van dit ongekende voorstel, dat een esthetisch continu├╝m tussen de elementen garandeert, is het vakmanschap: Ceramica Cielo's vaardige gebruik van keramische modellering, in zijn vele nuances, combineert op synergetische wijze met de bekwaamheid van de meubelmaker, de kromming van het essenhout en het geraffineerde vlechtwerk van de biezen (Weens stro). Het resultaat is een onderscheidend product, een perfect voorbeeld van het meesterschap van het unieke Italiaanse vakmanschap van het bedrijf.

De hoofdrolspeler is altijd het keramiek dat, gevormd door de vaardige handen van de deskundige ambachtslieden van Ceramica Cielo, de wastafel uiterst aangenaam maakt zowel voor het oog als voor de tastzin. Verkrijgbaar in de versie hangend of als werkblad - op een structuur of op een oppervlak - wordt deze laatste voorgesteld in het glanzend wit en de matte en glanzende afwerkingen van de kleurenpaletten "Terre" en "Acque di Cielo".

Marcel is het resultaat van de voortdurende zoektocht naar het perfecte evenwicht tussen formele rationaliteit en kwaliteit van de materialen en wordt nog functioneler en unieker door de structuur, versterkt door het kronkelende design van de lade-eenheid - met een voorkant bekleed met Weense stro - beide voorgesteld in essenhout naturel of zwart gebeitst.Om de badkamer nog meer tot zijn recht te laten komen, wordt dit iconische meubel aangevuld met het spiegelmeubel Marcel met dubbele deur en voorkant in Weens stro, dat de voorkant van de lade overneemt en zo voor een maximale stilistische samenhang en compositorische vrijheid zorgt.

Marcel is een waar stijlmanifest, een verdere ontplooiing van de creatieve taal van Ceramica Cielo, een harmonieuze synthese van verfijning en hedendaagsheid, van aandacht voor detail en hoge kwaliteitsnormen, waarden die de onderneming tot een symbool van uitmuntendheid maken, Made in Italy, over de hele wereld.

Bron: archiproducts.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven