Bart Bockweg van I-Catchers merkt 'niks' van rustige periode

"We zitten op het juiste spoor, onze collecties slaan geweldig aan"

Het eerste gedeelte van 2022 is achter de rug en er kan wel geconcludeerd worden dat het tot nu toe een bewogen jaar is. Containertarieven dalen, maar de euro verliest veel waarden ten opzichte van de dollar. Tegelijkertijd verbreekt het consumentenvertrouwen het laagterecord, terwijl de bestedingen bij meubelzaken nog ver boven het niveau van 2019 zijn. Dus hoe staat het er nou écht voor bij interieurbedrijven?

"Ik ben een zeer tevreden persoon", vertelt Bart Bockweg, mede-eigenaar van I-Catchers, "want het gaat hartstikke goed! Het is ongelofelijk, iedereen wil onze producten hebben." En dat terwijl hun klanten wel een wat rustigere periode ervaren. "Natuurlijk is het rustiger in de winkels, maar er wordt toch massaal ingekocht. We zitten op het juiste spoor en onze collecties slaan enorm aan."


Bart Bockweg, mede-eigenaar van I-Catchers.

Bart heeft wel een idee waarom nu alles op z’n plek valt: "We zijn wat meer onze eigen weg gaan varen", legt hij uit. "Exclusievere producten hebben we gebracht, die precies aansluiten bij de vraag vanuit de markt." Zo werd er de afgelopen tijd hard gewerkt aan vele nieuwe chique collecties. Ingelegd marmer, chique zitmeubels, strakke notenhouten meubels en een uitgebreide nieuwe collectie eetkamerstoelen en banken zijn aan de collectie toegevoegd. Dit blijkt een enorm succes te zijn.

Niet alleen vanuit Nederland zit de vraag naar I-Catchers meubelen in de lift, ook bijvoorbeeld uit landen als Zwitserland, Duitsland, België, Frankrijk en Spanje. "Mensen kloppen aan, die ik nog nooit gesproken heb. We plaatsen onze meubelen enorm goed, dus we zien de toekomst met vertrouwen tegemoet", besluit Bart enthousiast.

Meer informatie:
I-Catchers
Haagse Uitweg 1a
4197RC Buurmalsen
020 261 00 06
info@i-catchers.eu
www.i-catchers.eu


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven