Ed Jansen van Doorn van Interstil: "Gewoon doorgaan met de klanten goed te bedienen"

Bij Interstil Benelux, dat sinds kort in Nieuwkuijk kantoor houdt, zwaait algemeen directeur Ed Jansen van Doorn de scepter. Onder zijn leiding doen steeds meer klanten een beroep op de leverancier van rail- en roedensystemen. Links en rechts klinken er echter geluiden dat het allemaal wat minder wordt in de handel. Eens kijken of dat ook op gaat voor zijn bedrijf.


Het team van Interstil, met hurkend van links naar rechts: Frank Baggen, Jill van Oorschot, Yvonne Jansen van Doorn (met kantoorhond Henk) en Chantal van der Lee. Staand van links naar rechts: Bianca Artz, Sjors Timmermans, Ed Jansen van Doorn, Erik van Noord en John de Waard.

Ed, hoe kijk je terug op het afgelopen half jaar? 
"Ik ben erg tevreden over de eerste zes maanden. Je merkt wel dat de markt langzaam gaat veranderen. De consument geniet nu van de horeca en de vakanties en dat is zeker na de lockdown eerder dit jaar natuurlijk begrijpelijk. 
Verder ben ik blij dat we met ons hele team ons 12,5-jarig jubileum hebben kunnen vieren."

Hoe breng je de zomervakantie door? 
"Lekker rustig aan. Ik ben al samen met mijn vrouw een week lekker weggeweest. In augustus gaan we nog een paar dagen naar Parijs. Verder genieten we van ons eigen land."

Wat ga je anders doen in de tweede helft van 2022? 
"Op zich niet echt anders, maar gewoon doorgaan met de klanten goed te bedienen. Verder gaan we door met het verkennen van de architectenmarkt om daar de contacten uit te breiden. Verder start onze nieuwe vertegenwoordiger Martine Berends op 1 augustus. En we hebben natuurlijk InCoDa in september."

Als je premier van ons land was, wat veranderde je dan als eerste?
"Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen wensen. Maar om het algemeen te houden zou ik graag willen zien dat de polarisatie wordt teruggedrongen. Maar of die geest nog terug in de fles kan? Dat weet ik niet. Ik mag blijven hopen."

Meer informatie:
Interstil Benelux
Kuiper 16
5253 RJ Nieuwkuijk
tel: +31 (0) 73 5111192
ed@interstil.nl        
www.interstil.nl      

 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven