Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Art Deco en tribale motieven voor kleurgeblokte en rijk gestructureerde tapijtencollectie

SP01 introduceert een collectie rijk getextureerde, karaktervolle tapijten doordrenkt met een gevoel van vintage en tribale invloeden gecombineerd in grafische vormen die verwijzen naar de SP01 iconografie.

Voortbordurend op Art Deco en tribale motieven ontwerpt het Australische designmerk SP01 een collectie tapijten waarbij gebruik wordt gemaakt van handgetufte technieken met een shagpool, franjes en combinaties van hoog- en laagpolig en een mix van garentypen om de ontwerpen verder te benadrukken.

Ontworpen door SP01's Creative Director Matt Lorrain, is elke versie beschikbaar in vier kleurenpaletten waaronder Inky, Golden, Rust en Bleached die dienen om de complexiteit die inherent is aan de ontwerpen te verenigen, waardoor de tapijten gemakkelijk te verwerken zijn maar met een overvloed aan karakter.

De tapijten zijn vakkundig vervaardigd door het Italiaanse CC-Tapis, dat bekend staat om zijn hoge kwaliteit tapijten die ontworpen zijn door enkele van 's werelds bekendste innovatieve ontwerpers.

Bron: archiproducts.com

Publicatiedatum: