Italiaans bedrijf verkent mogelijkheden van keramiek en kleur in wastafels en sanitair

De Ceramica Cielo badkamer is getint met kleur. Onder de artistieke leiding van Andrea Parisio en Giuseppe Pezzano, verkent het Italiaanse bedrijf de mogelijkheden van keramiek en kleur met een serie gekleurde wastafels en sanitair.

Een visie die de badkamer transformeert van een eenvoudige functionele ruimte naar een plaats die wordt gekenmerkt door onverwachte esthetische effecten waarin intense, glanzende tinten en ondoorzichtige pasteltinten het sanitair bedekken en herinterpreteren, waardoor de schoonheid van keramiek wordt versterkt.

Een reis van experimenten die erop gericht is de essentie en de oorsprong van kleur te versterken, de relatie met de natuur te onderzoeken en de waarde ervan in het keramische product te interpreteren, waarbij de dynamiek van bichromatische effecten of de indringende impact van monochromatische tinten wordt ontdekt.

Met de exclusieve kleurenpaletten Terre en Acque di Cielo, die elkaar aanvullen, dialogeert het ondoorzichtige met het glanzende, de warme kleuren met het koude, het lichte met het donkere, waardoor nieuwe verhalen en veelvuldige configuratiemogelijkheden ontstaan die een uniek, harmonieus en altijd nieuw geheel vormen waarin het kleurblok nu eens tot uitdrukking komt door een scherp contrast van kleuren, dan weer door de combinatie van verschillende tinten van dezelfde tonaliteit of ten slotte door een monochrome totaaluitstraling. Elke collectie geeft zo uitdrukking aan een veelheid van zintuiglijke suggesties die steeds wisselende stemmingen schetsen en de hedendaagse woonbehoeften weerspiegelen.

bron: archiproducts.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven