Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Enorme showrooms met 'gigantische' bloemen

"Soms loop je zomaar iets tegen het lijf. Dat overkwam mij een paar maanden geleden toen ik een tuinhuisje zocht op internet voor mijn achtertuin", begin Linda Nieuwstad op social media. "Ik stuitte op afbeeldingen van tuinhuisjes gemaakt van oude zeecontainers, en voordat ik het wist zag ik een zeecontainer met rondom glas, een zogenaamde showroomcontainer."



De volgende dag belde ze Mary Hessing op. Zij zocht al een tijdje naar een manier om haar werk te tonen deze zomer in het museumkwartier in Den Haag.  "Maar de meeste bloemstukken van mij zijn niet bestand tegen weer en wind. Ik vertelde haar van de showroomcontainers, en nu, twee maanden later staan er drie enorme showrooms met GIGANTISCHE bloemen langs de Hofvijver."
 
De bloemen promenade aan de Lange Vijverberg in Den Haag is een initiatief van Museumkwartier Den Haag en BinnenhofBuiten ter ere van het 200 jarig bestaan van het Mauritshuis. Te zien tot en met 22 augustus.

Bron: Linda Nieuwstad

Publicatiedatum: