Franke introduceert kraan Active Twist

Franke introduceert de kraan Active Twist, met een systeem 'dat de manier waarop mensen hun keuken gebruiken tijdens het koken en schoonmaken zal veranderen'. De nieuwe kraan is uitgerust met een functie waarmee de wasbak gevuld kan worden. Tevens kan hij geleegd worden, zonder dat je je handen in heet en vuil water hoeft te steken.Een nieuwe manier om schoonmaken
Franke heeft in de Active Twist-kraan een functie ingebouwd die kraan en spoelbak met elkaar verbindt: een draaiknop die, wanneer deze wordt gedraaid de afvoer van de spoelbak bedient, zodat het water gemakkelijk en hygiënisch kan weglopen.

Reinigen wordt ook gemakkelijker met de dubbele sproei-jetfunctie van de Active Twist met een naaldsproeier die kracht en precisie biedt om hardnekkige vlekken of hardnekkige resten op pannen of borden aan te pakken. Ook wordt het spoelen van fruit en groenten met minimale inspanning mogelijk maakt. Voor nog meer comfort zorgt de uittrekbare slang ervoor dat de waterstraal alle hoeken van de spoelbak bereikt. Bovendien zorgt een laminaire beluchter in de uitloop ervoor dat de Active Twist een kristalheldere, niet-spattende waterstroom levert, met weinig geluid. Dit zorgt voor betere prestaties en helpt zowel de kraan als de gootsteen schoon te houden en er op hun best uit te zien.De groene bondgenoot in de keuken
De Active Twist kan iedereen milieubewuster maken dankzij een getrapte hendel en een temperatuurbegrenzer die tot 50% water en ook energie kan besparen.

Verder heeft de kraan een minimalistische look en is hij leverbaar in twee kleuren: Décor Steel en Matte Black. De Active Twist in Décor Steel-afwerking vindt zijn esthetische tweeling in het Mythos roestvrijstalen spoelbakkenassortiment. De combinatie van Active Twist met de spoelbak Kubus 2 Fragranite in hun trendy matzwarte uitvoering won de prestigieuze Red Dot Best of the Best Award in 2022. Voor een nog meer complete eenheid heeft Franke ook een bijpassende matzwarte zeeppomp. Zo ontstaat een elegant, op elkaar afgestemd designaanbod en de naadloze beleving die iedereen zoekt in de keuken.

Meer informatie:
Franke 
www.franke.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven