Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Importeur en groothandel van constructief en decoratief plaatmateriaal

Leeuwerik lanceert een nieuw merk

Vanaf juni 2022 is Leeuwerik, importeur en groothandel van constructief en decoratief plaatmateriaal, een nieuwe dealer van PanelPiedra in Nederland. Dit Spaanse merk is een collectie lichtgewicht wand- en plafondpanelen in een groot aantal verschillende designs. Dit nieuwe merk wordt geprezen om de makkelijke installatie en de grote keuze in decors.



Realistische houtlooks
PanelPiedra is een Spaans merk dat een groot aantal mogelijkheden biedt voor interieurdesign. Van vintage decors tot stenen muren en van moderne blikvangers tot klassieke looks. Daarnaast heeft Leeuwerik de primeur om de nieuwe collectie ‘Forest’ in Nederland te lanceren. Deze collectie bestaat uit wand- en plafondpanelen met een realistische houtlook, niet alleen in de diepe ‘standaard houtkleuren’, maar ook in enkele oude verweerde looks.



Gemakkelijk en schoon te installeren
Een ander voordeel van dit nieuwe Spaanse merk is dat de installatie zeer eenvoudig is. De PanelPiedra panelen passen als puzzelstukken in elkaar en kunnen in iedere ruimte worden gemonteerd. Ook wat betreft onderhoud zit je met deze panelen goed. Zo hebben de onderhoudsarme panelen een gesloten oppervlak, waardoor er geen vuil of vocht kan binnendringen, zijn ze kleurecht en resistent tegen water, kou, vuil en warmte. 



Meer informatie:
Leeuwerik
www.leeuwerik.nl

Publicatiedatum: