De Interieur Club Academie breidt verder uit

Interieurontwerper Laura Hindriks en bouwkundig ingenieur Mariska Luttikhede sluiten zich aan bij De Interieur Club Academie. De Interieur Club heeft een academie voor interieurprofessionals waar verschillende experts hun cursussen hebben ondergebracht. De experts helpen met hun expertise interieurprofessionals zichzelf te ontwikkelen en verder te brengen met hun interieurbedrijf. Marketing, personal branding, ondernemen, trends, interieurfotografie en nog meer, het komt allemaal voorbij in de academie.

Mark Timo, presentator van de podcast van De Interieur Club: "De academie voor interieurprofessionals bestaat 1 augustus 1 jaar en we hebben in dit jaar al meer dan 250 interieurprofessionals kunnen helpen met een cursus. Wij zijn blij dat Laura en Mariska zich ook aansluiten zodat wij nog meer interieurprofessionals kunnen helpen groeien komende jaren. De Interieur Club is inmiddels the-place-to-be voor alle interieurprofessionals met de academie, podcast en de netwerkborrels voor de interieurbranche."


Interieurontwerper Laura Hindriks en bouwkundig ingenieur Mariska Luttikhede.

Ondernemersprogramma Laura Hindriks
Afgelopen weken zijn er weer veel studenten afgestudeerd van een interieuropleiding. Maar hoe start je dan een interieurbedrijf? Hoe bepaal je je prijzen en aanbod? Waar moet je verder allemaal op letten? Laura heeft in haar online programma al haar ervaring gebundeld zodat jij je interieurbedrijf kan opzetten en niet in alle valkuilen hoeft te stappen. Deze cursus is zowel geschikt voor starters maar ook zeker als je al wat langer bezig bent.

Cursus Bouwkunde van bouwkundig ingenieur Mariska Luttikhedde
"Vanaf september gaan we op verschillende locaties in Nederland de 2-daagse cursus bouwkunde geven. Bouwkundig inzicht is van essentieel belang voor jou als interieurprofessional. Tijdens je interieuropleiding krijgt het onderwerp bouwkunde weinig tot geen aandacht. Om een volwaardige gesprekspartner te zijn bieden wij de cursus Bouwkunde aan. Ga zelfverzekerd in gesprek met de aannemer en leveranciers."

Leren tijdens de zomervakantie
Interieurontwerper Tessa Pellemans biedt ook haar cursus interieurtekenen op de iPad aan. Ideaal om te doen tijdens de zomermaanden. Waarom zou je nog urenlang doen over een handmatige of SketchUp plattegrond? Na deze cursus kan jij snel een persoonlijke plattegrond tekenen voor jouw klanten.

Lees alles over de cursussen op de website van De Interieur Club.

Meer informatie:
De Interieur Club
contact@deinterieurclub.com
www.deinterieurclub.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven