Wandkraft start online verkoop B2C: "Omzet gaat niet ten koste van onze resellers"

De sterk toenemende vraag naar de wanddecoratie bij Wandkraft heeft het bedrijf doen besluiten om de verkoopkanalen uit te breiden met online verkoop aan B2C in een eigen webshop. "Een eigen webshop geeft ons de mogelijkheid onze naambekendheid te vergroten en nog meer mensen kennis te laten met onze producten", meldt Wandkraft.

Dit met het doel om de omzet op lange termijn te verhogen, zowel offline als online. Omdat ze bij Wandkraft niet willen dat deze beslissing ten koste gaat van de omzet van de premium resellers, gaan ook zij meeprofiteren. "Mensen kijken weer omhoog en hebben oog voor kwaliteit. Het mag weer mooi zijn en we zijn het binnenleven steeds meer gaan waarderen." Bij Wandkraft merken ze dit iedere dag.Van iedere online bestelling die vanuit het postcodegebied in een straal van 25 kilometer van de premium reseller in de webshop van Wandkraft wordt geplaatst, ontvangt de premium reseller een deel van de omzet. Onder deze premium resellers vallen de resellers die een beeldscherm, presentatiewand en voorraad hebben van Wandkraft en tevens presentatie hebben in de stijlstudio’s. "In onze backoffice is precies te zien welke bestellingen die maand online zijn geplaatst en welk deel de reseller ontvangt."De prijzen die op de webshop gehanteerd worden zullen gelijk zijn aan de verkoopadviesprijzen. Naast een webshop zal de nieuwe website tevens een plek krijgen waar resellers kunnen worden uitlichten, zodat de klant heel eenvoudig kan zien waar de Wandkraft collectie offline te bezichtigen en te koop is.

"Door de nieuwe website en webshop kunnen wij ook gerichter adverteren op Google en op de Social Media kanalen. Hierdoor kunnen we het merk Wandkraft onder de aandacht brengen van een groot publiek en daarvan zullen we op den duur allemaal profiteren. Want samen succesvol zijn, dat is ons doel", besluit Wandkraft.

Meer informatie:
Wandkraft
www.wandkraft.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven