Klanten zijn enthousiast over de nieuwe, frisse en zomerse kleuren

Collectie Zomer 2023 bij J-Line by Jolipa: "Huisshow is nu al een succes!"

"Het J-Line by Jolipa team heeft subliem werk geleverd. Sinds de opening van de nieuwe showroom is er een enorme interesse voor de nieuwe collecties en dat vertaalt zich ook in een stijging van het aantal klantbezoeken!” Dat laat een woordvoerster van de Belgische groothandel in interieur- en decoratieartikelen weten.

Tijdens de open zondag van 3 juli ontving het bedrijf, dat gevestigd is in Marquain (een deelgemeente van de Waalse stad Doornik), enkel maar positieve reacties. "De klanten zijn enorm enthousiast over de aanwezigheid van geheel nieuwe, frisse en zomerse kleuren. Van pistache groen tot het speelse papaja, pastel geel, roze, lila, enz. Zelfs onze grootse Ibiza en Bohemien collecties, die normaal typerend uit rustigere en gedemptere kleuren bestaan, kregen een kleurrijke en levendige vibe."

J-Line by Jolipa pakt wederom groots uit. De showrooms van 6000m² bevatten naast een ruim assortiment basisartikelen ook een enorm aanbod aan gloednieuwe items. Waaronder glaswerk in felle kleuren, nieuwe (buiten)potten, prachtige sets van manden in natuurlijke materialen, servies met eigen designs, enz. “Je wordt er instant happy van!”.

De tendens om volop van het buitenleven te genieten en daarvoor een aangename buitensetting te creëren, grijpt J-Line by Jolipa met beide handen. Buiten wordt fleurig en prachtig. Uitnodigende houten tafels, vergezeld van trendy zitbanken of leuke stoelen, parasols, windlichten, talrijke loungestoelen, enz. Dit alles aangekleed met planten en wondermooie bloemen die nooit verwelken. Flowerslingers, gigantische bloemstukken die rijkelijk gevulde feesttafels aankleden, enorme flowerhoops, plafonds met hangplanten, noem maar op! Zelfs een eigen flowershop, waar je zelf je artificiële bloemen en droogbloemen kan kiezen en veel inspiratie kan opdoen bij de reeds gestylde boeketten.

"In de showrooms vind je er gewoonweg alles om van je huis en tuin een thuis te maken. Cocoonen zit in de lift, maar daarnaast willen we ook terug volop feesten. Het wordt een warme zomer. Gardenparties, barbecues, huwelijken, sweets…  Elke reden is goed voor een feest! En dit voel je bij J-Line by Jolipa waar je een echte feel-good sensatie beleeft."

Naast deze fantastische zomercollectie, kan je nog steeds jouw winteritems komen shoppen.

J-Line by Jolipa kan steeds uit voorraad leveren en het productassortiment is enorm: meubelen, klokken, verlichting, theelichthouders, textiel, geurartikelen. Noem maar op!

Iedere werkdag welkom in hun showroom van 9u tot 18u (Enkel op afspraak!). Een afspraak maken kan je via: reception@jolipa.com of +32 69 77 80 80. Daarna kan je het J-Line by Jolipa team vinden op de vakbeurzen Maison & Objet te Parijs (08-12.09.2022) en Intergift  te Madrid (14-18.09.2022). Tot dan!

Meer informatie:
J-Line by Jolipa
Rue de la Forêt 5
7522 Marquain (Tournai-Ouest 2)
T +32 (0)69 53 23 58
reception@jolipa.com 
www.jolipa.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven