Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Light & Living verbreekt record in Duitsland

Vorige week nam Light & Living deel aan TrendSet Summer 2022. En dat bleek een enorm succes te zijn. "Ik ben super trots op het team en de prestatie. Nog nooit hebben we zo een geslaagde editie van TrendSet meegemaakt", stelt Birger Nielsen, verantwoordelijk voor de sales binnen interieurbedrijf. "Fysieke beurzen zijn én blijven onmisbaar, dat blijkt maar weer."
Van zaterdag 9 t/m maandag 11 juli werd er aan de lopende band verlichting en homeaccessoires verkocht in Messe München Exhibition Center. 



Door het grote succes is deelname aan de beurs in het Zuiden van Duitsland voor herhaling vatbaar. "Volgende editie zijn we zeker weer van de partij. Als Light & Living Group overwegen we om met meerdere merken te exposeren. We kijken altijd naar mogelijkheden om op meerdere beurzen nationaal en internationaal aanwezig zijn", legt Birger uit. Zo vallen ook Present Time, Parlane en it's about RoMi onder de groep.



Ook Stephan Van Kruisselberge, CEO van Light & Living, is razend enthousiast over de beurs: "Mensen hebben overduidelijk honger naar contact en nieuwe producten", vertelde hij tijdens het event. "Het grootste gedeelte dat we op TrendSet hebben verkocht, moet ook daadwerkelijk direct geleverd worden. Dat geeft veel vertrouwen, zeker als je hier en daar hoort dat de markt wat aan het afkoelen is."



Ten slotte nodigt Birger iedereen uit om langs te komen in één van de showrooms. "Als je TrendSet of andere beurzen niet hebt kunnen bezoeken, maar wel benieuwd bent naar de nieuwe collecties, kun altijd een afspraak maken voor een showroombezoek. Al onze showrooms zijn of worden momenteel geüpdatet (klaar eind juli) met de nieuwste herfst winter 2022 collecties." Zo heeft Light & Living showrooms in Noordwijk (NL), Bruhl (DE), Lyon (FR), Lierskogen (NO) en Bourton-on- the-water (UK). In deze showrooms worden ook de andere merken gepresenteerd: Present Time, Karlsson, Leitmotiv, Parlane, it’s about RoMi en GOOD&MOJO.



Meer informatie:
Light & Living Group
's-Gravendijckseweg 8
2201 CZ Noordwijk
+31 (0) 10 668 0131
sales@light-living.com
www.light-living.com