De Interieur Club onthult de vijf zomergasten voor podcast augustus

In De Interieur Club Zomergasten staat iedere week een bekende gast uit de interieurwereld centraal. Interieurontwerper Mark Timo gaat in augustus in gesprek met vijf zomergasten. Iedere week een nieuwe gast die vertelt waar hij of zij inspiratie vandaan haalt. "Lekker luisteren in de zomermaand vanaf je strandbedje op je vakantieadres, tuin of balkon. Laat je inspireren door onze De Interieur Club Zomergasten", laat het bedrijf weten.

Interieurontwerper en presentator van de podcast Mark Timo: “Ik ben er trots op dat wij deze 5 gasten hebben weten te strikken. Het zijn mooie inspirerende en persoonlijke gesprekken geworden. De maand augustus is voor interieurprofessionals de ideale maand om even te relaxen en je te laten inspireren door onze zomergasten!”

De Interieur Club Zomergasten afleveringen staan iedere maandag om 12.00 uur online op de bekende podcastkanalen zoals Spotify, Apple of Google podcast. Ook zijn alle podcastafleveringen beschikbaar op de website van De Interieur Club.


Jan Agelink, Christine Boland, Eva van de Ven (Foto: © Dana van Leeuwen), Evelien Reich en Marie-Gon.

De vijf zomergasten van De Interieur Club zijn:

  • Maandag 1 augustus: VTwonen styliste Eva van de Ven
  • Maandag 8 augustus: Trendanalist Christine Boland
  • Maandag 15 augustus: Hoofdredacteur Elle Decoration Evelien Reich
  • Maandag 22 augustus: Trendforecaster Jan Agelink
  • Maandag 29 augustus: Kleurexpert Marie-Gon

Platform voor interieurprofessionals
De Interieur Club is een platform voor de interieurprofessional. Met de wekelijkse podcast, online academie en de netwerkborrel voor iedereen die werkt in de interieurbranche. De vijfde netwerkborrel staat gepland op vrijdag 16 september tijdens GLUE Amsterdam bij het ANDAZ Hotel op de Prinsengracht in Amsterdam. Laatste kaarten zijn te koop via de website van De Interieur Club.Meer informatie:
De Interieur Club
contact@deinterieurclub.com
www.deinterieurclub.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven