Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuwe modellen, kleuren en materialen

XTRARM breidt collectie tv-standaards verder uit

Het Nederlandse merk XTRARM heeft haar collectie tv-standaards verder uitgebreid met nieuwe modellen, nieuwe kleuren en nieuwe materialen. Hierdoor is voor elke interieurstijl nu een passende vloerstandaard te vinden. Extra aandacht is bij deze nieuwe modellen uitgegaan naar de begeleiding van de kabels. Deze worden nagenoeg onzichtbaar via de poot van de standaard naar beneden begeleid.



Kies voor een driepoot, rond, vierkant, zwart, wit, vergrijsd, beukenhout of metaal. In steeds meer interieurs is de vrijstaande televisiestandaard de oplossing bij de inrichting van de zithoek. Bij het (her)inrichten van een woning is de mogelijke plek van de televisie namelijk vaak bepalend voor de opstelling van de zithoek. Met vrijstaande tv-standaards wordt deze beperking weggenomen en kan de zithoek vormgegeven worden zonder compromissen. Een voorwaarde is wel dat de tv-standaard naadloos aansluit bij de stijl van het interieur. Door de uitbreiding van de XTRARM-collectie is de stijl- en kleurkeuze aanzienlijk vergroot.
 
XTRARM-collectie
Naast een ronde voet - model Arius - lanceert XTRARM nu model Atria met vierkante voet. Atria is verkrijgbaar in het zwart of wit, waarbij de voet afgewerkt is in een fraaie matte poedercoating. De televisiekabels zijn voor een opgeruimd beeld weg te werken in de staande stalen buis. Het populaire Argo Tripod model, welke in het oog springt vanwege het krachtige driepoot ontwerp, is vanaf nu, naast de bestaande beuken uitvoering, ook verkrijgbaar in trendy zwart essen, wit essen of in de uitvoering vergrijsd essen. In de achterste poot bevindt zich handig een gootje, waar de televisiekabel onzichtbaar naar beneden begeleid kan worden. Het moderne Ayta tripod model, welke verkrijgbaar is in zwart/beukenhout, is nu ook verkrijgbaar in zwart/zwart. Voor wie de lengte van de televisie wil accentueren, is de nieuwe verlengde Ayta versie in zwart/zwart een prachtige tv-oplossing. Handig is het grijze vilten planchet dat optioneel op de Ayta standaard geklikt kan worden. Deze biedt plaats aan je afstandsbediening, waardoor je deze altijd bij de hand hebt.

Meer informatie:
XTRARM
www.xtrarm.nl

Publicatiedatum: