Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Tim Hofman van BOOS komt verhaal halen

'Ondernemer maakt 175.000 euro kwijt'

Eind 2021 was de maat ook al vol. Na een klachtenregen ging Tim Hofman, namens het programma BOOS, op bezoek bij Living27. Nu zijn zijn boze pijlen weer gericht op een ander bedrijf. In de betreffende uitzending, die gisteren online is gezet, wordt duidelijk dat een kozijnboer "honderdduizenden euro's van klanten kwijt is geraakt". Tim zou Tim niet zijn als hij geen verhaal zou halen...




"Aanbetalingen van duizenden euro’s, ontelbare excuses, een hoop gedupeerden en uiteindelijk nog steeds geen nieuwe kozijnen. Kom maar door, PK Kozijnen. Het bedrijf van Paul Polman neemt allerlei opdrachten en betalingen aan, maar levert uiteindelijk niks. De teller loopt inmiddels op tot minimaal elf gedupeerden en 175 duizend verdwenen euro’s, die ook nog eens voor een deel contant zijn betaald.

De gedupeerden Sven, Saskia en Willem wachten al sinds 2020 op onder andere hun kozijnen en krijgen gezamenlijk nog zo’n 80 duizend euro. En de smoesjes van Paul Polman waarom het zo lang duurt, zijn nogal bijzonder.. Van operaties en ongelukken tot Oekraïense medewerkers die terug naar hun moederland moeten", schrijft BOOS op YouTube.



Bron: BOOS

Publicatiedatum: