Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bruynzeel Keukens Den Bosch verbouwd volgens nieuwe winkelformule

Nog geen drie jaar geleden introduceerde Bruynzeel Keukens haar pilotstore in thuisstad Bergen op Zoom. Op zaterdag 9 juli vond de 17e heropening plaats volgens de nieuwe retailformule. De gloednieuwe keukenwinkel in Den Bosch, bedraagt ruim 780 m2 aan inspiratie en innovatie. "Van een echt thuisgevoel tot de toevoeging van digitale ervaringen: overal is door de experts van Bruynzeel Keukens over nagedacht", laat het bedrijf weten in een persbericht.


Bruynzeel Keukens Den Bosch.

Winkel die als thuis voelt
‘Welkom thuis’, is het gevoel dat men moet hebben bij binnenkomst van de compleet vernieuwde Bruynzeel winkel in Den Bosch. "Dit vertrouwde gevoel is gecreëerd door verschillende leefwerelden rondom de keukenopstellingen te presenteren."

Thuis, online en in de winkel
Het winkelgedrag in Nederland is de laatste jaren flink veranderd. De zoektocht naar een nieuwe keuken verloopt dan ook voor iedereen anders. Meer en meer wordt er online gekocht en steeds meer traditionele Nederlandse bedrijven verdwijnen uit de winkelstraat. Bruynzeel Keukens voorziet klanten op toekomstgerichte wijze zowel online als offline in zijn behoeften.

Bruynzeel Keukens wil relevant en toekomstbestendig blijven door altijd te blijven luisteren naar de wensen van de klant en hier ook op te anticiperen. De klant staat centraal. Zo worden bezoekers op gastvrije wijze ontvangen en hebben diverse keuzemogelijkheden om verder aan de slag te gaan met de zoektocht naar een nieuwe keuken. Er zijn diverse digitale tools die bijdragen aan het winkelbezoek. Van de informatieschermen bij keukenopstellingen tot een apparatenhulp en 3D-ontwerpstudio waar men de nieuwe keuken op ware grootte kan zien.

Meer informatie:
Bruynzeel Keukens Den Bosch.
Balkweg 29
5232 BT Den Bosch
073 689 5022
denbosch@bruynzeelkeukens.nl
www.bruynzeelkeukens.nl

Publicatiedatum: