Algemeen directeur Marcel Bregman neemt positief afscheid:

'Doorstart Riverdale gaat er zeker komen'

"Achter de schermen wordt gezorgd voor een zo zacht mogelijke landing zodat het merk (Riverdale, red.) en de collega's klaar staan voor een snelle doorstart. Die gaat er komen voor dit prachtige consumentenmerk. De collega's werken de afgelopen twee weken keihard door, dat is het gevoel om bij een merk te werken: petje af voor deze fantastische groep!
Met een nieuw management en hopelijk doorzetten van de koers die veel potentie heeft, komt Riverdale weer in ieder Nederlands huis terecht!" Dat meldt Marcel Bregman, die via LinkedIn zijn afscheid aankondigt als algemeen directeur van Riverdale.

Op het zakelijke netwerk schrijft Bregman dat 'aan alle mooie avonturen een eind komt. Het is tijd voor een nieuw hoofdstuk!' Volgens hem is in de afgelopen jaren werkelijk alles uit de kast gehaald om het succesvolle consumentenmerk Riverdale weer te laten floreren. "We zijn met elkaar diep gegaan, hebben als team naar nieuw succes gewerkt met als kers op de taart het binnen halen van een investeerder. Als finance professional een ware snoepwinkel, waar je creatief moet zijn: en dat is vaak lastig voor een financial ;-)

Op verzoek de kans gepakt om Riverdale als COO/Algemeen directeur sturing te geven en aan de strategische lijnen vorm te geven met het jonge team aan collega's. Met de kennis en ervaring die ik binnen én buiten Riverdale heb opgedaan, maar ook heb meegenomen uit gesprekken met vele investeerders/PE partijen, had ik mijn koers helder. Door toenemende productiekosten, containerkosten vanuit China en India, onvoldoende herstel na corona in de Nederlandse markt en ander inzicht intern op de koers, gaven aanleiding dat mijn rol onvoldoende vorm gegeven kon worden", concludeert Bregman.

Het besluit om Riverdale te verlaten en zich weer te focussen op de financiële rol maakte hij al in april. "De maanden die hierna volgden waren wederom een achtbaan. Voorbereidingen, gesprekken voeren en een zachte landing voor Riverdale: Faillissement op 28 juni.
Voor velen een verrassing, maar achter de schermen gezorgd voor een zo zacht mogelijke landing."

Bron: LinkedIn

Meer informatie:
Riverdale
Spiegelstraat 1
2631 RS Nootdorp
info@riverdale.nl 
www.riverdale.nl    


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven