Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Voorzien van de Interfloor Silver Tex Back

Interfloor breidt designcollectie Domestic Wood uit met houtdessins

Interfloor, leverancier van tapijt- en vinylvloerbedekkingen, komt met een uitbreiding van de designcollectie Domestic Wood. Zo wordt de collectie uitgebreid met een extra set houtdessins voorzien van de Interfloor Silver Tex Back.

Domestic Wood heeft een lichtere kwaliteit die dankzij de duurzame Silver Tex rug stabiel en vormvast is, met egaliserende werking en los te leggen tot ca. 30 m². Dat meldt het bedrijf in een persbericht.



Dankzij de dubbele wapening van de Silver Tex Backing en de hoge weerstand tegen indrukken van onderaf is Domestic Wood geschikt voor installatie op bestaande vloeren. Het vinyl is sterk en elastisch genoeg om de meeste oneffenheden van de ondervloer te overbruggen zodat het vloeroppervlak ook zonder voorbereiding effen blijft. Dit in tegenstelling tot PVC stroken of vinyl tegels. Daarbij is er bij Domestic tot 30 m² geen lijm nodig wat een kostenbesparing kan inhouden.

Lees hier het complete bericht.

Meer informatie:
Interfloor
www.interfloor.nl

Publicatiedatum: