The Pots Company komt met twee innovaties

De Belgische bloempottenfabrikant The Pots Company komt met een aantal noviteiten. "De twee belangrijkste innovaties voor 2023 zijn Ecopots Venice 2 en Ecopots Dubai", zo laat het bedrijf weten. Er wordt ingezet op de drie pijlers van het merk: design, functionaliteit en duurzaamheid. Voor beiden modellen lopen octrooiaanvragen.


Ecopots Dubai en Venice 2.

Venice 2
De nieuwe Venice 2 bloempot van het Belgische merk Ecopots is even functioneel als mooi. De opening aan de zijkant van de pot lost een wijdverbreid probleem op: de juiste bewatering. Het water is gemakkelijk bij te vullen, het waterpeil kan op elk moment worden gecontroleerd door de zichtbare opening. Wanneer de plant water nodig heeft, neemt ze dat op uit het reservoir door natuurlijke capillaire werking. "Ecopots bestaat uit 100% gerecycleerde materialen, doch vrij licht en dus goed hanteerbaar. De potten en bakken zijn vorstbestendig en breukvast", aldus The Pots Company.

Ecopots Dubai
De tweede innovatie, Ecopots Dubai, combineert drie verschillende potmaten op een schotel met ge√Įntegreerde wielen. Het model vormt een eenheid om drie planten samen te presenteren en te verzorgen. Bewatering gebeurt via de schotel, waarbij het water gelijkmatig zijn weg vindt naar de drie reservoirs onder de potten. Wanneer het waterpeil op de schotel zichtbaar blijft aan het oppervlak zijn de reservoirs voldoende gevuld.

Meer informatie:
The Pots Company
Evolis business park 100
8500 Kortrijk 
www.ecopots.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven