Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mars & More tovert catalogus om tot magazine vol thema’s en inspiratie

"We hebben onze catalogus omgetoverd tot een magazine vol nieuwe thema’s en inspiratie. Er zijn veel producten toegevoegd aan onze collectie, passend bij alle nieuwe herfst- en winterthema’s, zoals Gobelin Winter en Plum Chique. Het magazine is online beschikbaar, dus neem hier een kijkje en laat u inspireren!", laat Mars & More weten.

Mars & More is een luxury & living lifestyle merk in home decoration. Het bedrijf levert direct uit voorraad. Verder staat het bekend om het label Back2Nature, dat het uitgangspunt is geweest van alle collecties. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zonder aan kwaliteit en functionaliteit in te leveren.



Het creatieve merk heeft naast de eigen locatie ook acht showrooms door heel Europa. De zogeheten Cash & Carry’s, en die blijken een schot in de roos te zijn. Ondernemers kunnen onder meer terecht bij TICA Trends & Trade in Aalsmeer en Venlo, Trademart Brussel, Sell It Nord in Ahrensburg, Haus der Trends in Prien am Chiemsee, Coon Lifestyle in Rednitszhembach en de Blumenbörsen in Luzern en Zurich.

Mars & More heeft een basiscollectie, daarnaast ontwikkelt het merk continue producten die passen bij het jaargetijde. In de nieuwe catalogus is de komende herfst- en wintercollectie te bewonderen.

Meer informatie:
Mars & More
Voltastraat 30‑32
8013 PM Zwolle
Facebook | LinkedIn | Instagram 
www.marsmore.nl  
sales@marsmore.com