Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
FOTOREPORTAGE

'Retailers op TrendSet geven vol gas'

TrendSet Summer 2022 is achter de rug. Van zaterdag 9 t/m maandag 11 juli stond München in het teken van deze beurs, die voor de 119e keer gehouden werd en als internationale vakbeurs voor interieur, inspiratie en lifestyle geldt. Traditiegetrouw werden de nieuwste trends getoond in Messe München Exhibition Center.


Bekijk hier de gehele fotoreportage van TrendSet Summer 2022.

Deze editie stonden zes verschillende hallen bomvol bedrijven, vanuit heel Europa. In totaal stonden er 52 bedrijven uit Nederland en België. Voor veel van deze ondernemingen was maandag 'de beste dag'. Op deze dag liepen de wandelgangen goed vol en werden er zaken gedaan in de stands.

Stephan Van Kruisselberge van Light & Living is razend enthousiast over de beurs: "Mensen hebben overduidelijk honger naar contact en nieuwe producten. Het grootste gedeelte dat we op TrendSet hebben verkocht, moet ook daadwerkelijk direct geleverd worden. Dat geeft veel vertrouwen, zeker als je hier en daar hoort dat de markt wat aan het afkoelen is."



Ook Gils van Utrecht van Decostar kijkt met een goed gevoel terug op de beurs. "We zijn zeer positief. Retailers geven vol gas en kopen veel in, zodat ze klaar zijn voor de kerstperiode. De verwachting is dat de consument dan weer gaat investeren in het interieur. Iedereen wil namelijk zijn huis dan weer gezellig maken."

Naast vele nieuwe trends en producten voor herfst/winter 2022/23 en kerst 2022 en previewartikelen voor lente/zomer 2023, konden ongeveer 20.000 vakbezoekers uit de detailhandel, groothandel, online en horeca veel nieuwe dingen te ontdekken.


De redactie van Wonen360 ging er ook een kijkje nemen, liep de zes beurshallen van het beurscomplex in München door en kwam met deze fotoreportage thuis.

Meer informatie:
TrendSet GmbH
Ismaninger Straße 63
81675 München
info@trendset.de
www.trendset.de