Indoorversie van outdoor Frida lounge chair

Vincent Sheppard presenteert Norma lounge

Vincent Sheppard presenteert de Norma lounge chair - een indoorversie van hun outdoor Frida lounge chair in donker gebeitst eikenhout.

Het ontwikkelingsproces van de Frida lounge chair duurde meerdere jaren. Vincent Sheppard stelde alles in het werk om zowel de perfecte uitstraling als optimaal comfort te bereiken. De diepgaande kennis van het bedrijf over weven en hout is van cruciaal belang geweest bij de productie van de stoel.“Na de lancering van de outdoor Frida lounge chair in 2020, zijn we begonnen met de ontwikkeling van een indoor versie van het prachtige ontwerp” legt CEO van Vincent Sheppard, Coralie Claeys, uit. “De vaardigheden van onze ambachtslui in Indonesië blijven me verbazen. De handgeweven zitting in touw verheft het ontwerp tot een echt kunstwerk.”

Norma brengt tactiliteit samen met een gevoel van luchtigheid en Scandinavisch design. De stoel heeft een kenmerkend ontwerp dat donker gebeitst eikenhout en tactiel touw verenigt. Met zijn massief eiken poten en ronde frame ondersteunt hij een royale zitting van strak gespannen touw.

Voor extra comfort kunt u een kussen toevoegen dat gevormd is naar de rondingen van Norma, zonder afbreuk te doen aan de esthetiek van het ontwerp.

Coralie Claeys besluit: “De Norma lounge stoel zal een statement toevoegen aan uw huis of dienen als een elegante verwelkoming in hotel- of bedrijfsinterieurs.”

Meer informatie:
Vincent Sheppard
www.vincentsheppard.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven